İnstagramda adınız gözükmeden hikayeleri izlemek için bu basit yöntemi mutlaka deneyin! İnstagram hikayelerine nasıl gizlice bakabilirim? İnstagram profilime kimler baktı?

TAKİP ET

Sosyal medya platformları hayatımızda çok büyük yer edindi. Dünya üzerinde en yaygın sosyal medya uygulamalarından biri de İnstagram oldu. İnstagram’da merak ettiğiniz kişilerin hikayelerini hayalet gibi izlemek artık çok kolay!

Sosyal medya uygulamalarından en popüleri İsntagram olmuş durumda. İnstagram gencinden yaşlısına herkesin aktif bir şekilde kullandığı, en çok da kim neler yapmış diye merak ettiği bir platform.

Acaba ne hikâye atmış?

Eski sevgilinizin, sevmediğiniz birinin, üstünüz ya da altınız olan kişilerin neler yaptığını merak ediyor ancak hikayelerini açamıyorsanız bu yöntem tam size göre! Bu yöntemi kullanarak gizlice merak ettiğiniz kişilerin paylaştığı hikayelerine bakabilirsiniz.

Telegram’ı kullanın

Bahsettiğimiz yöntemi kullanabilmek için öncelikle telefonunuzda Telegram yüklü değilse bunu indirmeniz gerekmektedir. Telegram’ı indirdikten sonra arama kısmına İnstaget yazın ve sayfaya girdikten sonra başlat butonuna basın. Mesaj kısmına hikayesini görmek istediğiniz kişinin instagramdaki kullanıcı adını yazın. Arama kısmında genelde en üst kısımda çıkan isim profiline bakmak istediğiniz kişidir. Buradan gizlice kişinin hikayelerine bakabilirsiniz. Adınız hikâyeyi görenler kısmında yer almayacak içiniz rahat olsun.

Dikkat edilmesi gereken küçük bir detay

Bu uygulamayı kullanırken dikkat etmeniz gereken ufak bir nokta var. Profiline bakmak istediğiniz kişinin hikayesini izledikten sonra baktığınız kişi her hikaye paylaştığında size de bildirim gelecektir.