İnternet üzerinden tahlil sonucu öğrenme! MHRS ve E-nabız tahlil sonucu sorgulama

TAKİP ET

Tahlil sonucu için hastaneye gitmeye gerek kalmadı. İnternet üzerinden tahlil sonuçlarını öğrenme araştırılmaya başladı. MHRS ve E-Nabız üzerinden tahlil nasıl öğrenilir? Hastane ve sağlık ocaklarında muayene olduktan sonra tahlil sonuçları için internet üzerinden sistem gündeme geldi. MHRS üzerinden tahlil sonuçları nasıl öğrenilir?

Reklam
Reklam

Tüm dünyayı etkisi altına alan covid-19 salgını üzerine kapalı alanlara gitmekten çekinilmektedir. Bu nedenle hastane ve sağlık ocaklarına talep azaldı. Tahlil sonuçları için tekrar hastaneye gitmeye son verildi. İnternet üzerinden sonuç öğrenmek oldukça kolay. E-nabız ve MHRS üzerinden tahlil sonucu öğrenme detayları...

E-Nabız uygulamasıyla tahlil sonuçlarını öğrenme

Son yıllarda adını sık duyduğumuz sağlık platformlarından e-nabız sistemiyle sağlığınızı ilgilendiren tüm bilgilere ulaşabilirsiniz. E-nabız şifresi nasıl alınır sorusunaysa e-devlet şifrenizle giriş yapabileceğinizi söylememiz gerekmektedir. İnternet sitesi ve mobil uygulama imkanı sunan cihazlarla erişim sağlanabilir.

Korona test sonucu nasıl öğrenilir? 

E-Nabız internet sitesinde yer alan “COVID-19 test sonuçları” alanına tıkladıktan sonra sizden istenen bilgileri girerek anında tahlil sonucunuzu öğrenebilirsiniz. Giriş yaparken T.C. kimlik numarası, pasaport numarasının 4 hanesi, telefon numarası, barkod numarası, mail adresi bilgileri girilmelidir.

Sisteme giriş yapıldıktan sonra “Tahlillerim” sekmesi tıklanarak açılan sayfada sağ üst bölümde yer alan “COVİD-19 test sonucu” alanına giriş yapılabilir.

MHRS tahlil sonucu nasıl öğrenilir? 

MHRS internet sayfasına TC kimlik ve şifre ile giriş yapılır. Bilgileri eksiksiz şekilde girdiğiniz zaman tahlil sonuçlarınızı anında öğrenebilirsiniz. Bu şekilde randevu alma imkanınız da bulunmaktadır.

E-devlet üzerinden tahlil sonucu öğrenme 

E-Devlet sisteminde tedavi bilgileri sorgulama alanına girilerek kimlik doğrulaması yapılmalıdır. Tahlil ve tedavi sonuçlarınızı bu alandan görebilirsiniz.

E-Devlet girişi kısmından e-Nabız alanına giriş yapılarak sonuçları görebilirsiniz.

internet üzerinden tahlil sonucu öğrenme E nabız tahlil sonucu E-devlet tahlil sonucu öğrenme E-nabız tahlil sonucu öğrenme