İnternet üzerinden TC kimlik numarasıyla tahlil sonucu öğrenme

TAKİP ET

Yapılan tüm tahliller hastane fark etmeden internet üzerinden sonuca ulaşılmaktadır. İnternet üzerinden nasıl tahlil sonucunu öğrenirim soruları ise sıkça sorulmaktadır. TC kimlik numarası ile tahlil sorgulama işlemleri detayları haberimizde yer almaktadır

Reklam
Reklam

Hastane ya da sağlık ocaklarında verdiğiniz kanların sonucu için kolaylık sağlanmıştır. E-devlet üzerinden sorgulama işlemi oldukça kolay hale getirildi. Bilgiler eksiksiz ve doğru şekilde giriş yapıldıktan sonra  tahlil sonuçlarının ekranını görebilirsiniz. İşte MR sonucu öğrenme detayları..

Pataloji sonucu nereden öğrenilir?
Hastaneler de kayıtlara geçen her işlem e nabız üzerinden öğrenilmektedir. Yaptırılmış patalojilerin sonucu hastaneye gidilmeden evden öğrenilmektedir. Hastaneden verilen barkod numarası ile e nabız sayfasına giriş sağlanır. E-nabız ile pataloji sonucu öğrenmek için;

Öncelikle sonuç öğrenmek için e nabız uygulaması telefonlara indirilebilir ya da resmi sitesine giriş yapılır. 

TC kimlik numarası ile e-nabız şifresiyle girilir.

E-nabız şifresine sahip değilseniz e devlet üzerinden de giriş yapabilirsiniz.

Sonuç bölümünden pataloji bölümüne girilir. 
MHRS tahlil sonucu öğrenme 
MHRS sistemine giriş yaparak TV kimlik numarası ve şifreyle doğrulama işlemi gerçekleşir. kişilerin bilgileri eksiksiz giriş yapılmalıdır. Bu işlem devamında sonuçlara ulaşılabilir. Bunun yanı sıra ise bu işlem üzerinden randevu almakta mümkündür. 

İnternetten EMAR sonucu öğrenme 
Yaptırmış olduğunuz işlemin ardından emar sonucunuzu öğrenmek için e-Nabız sistemine giriş sağlamanız gerekmektedir. E-nabız sayfasına giriş yapmak için T.C. kimlik numaranızı ve şifrenizi girmeniz yeterli olacaktır. Sayfaya giriş sağladıktan sonra size verilen barkod veya sonuç belgesini sisteme girerek sonucunuza ulaşabilirsiniz.

Sağlık ocağında kan tahlil sonucu ne zaman çıkar?
Sağlık ocaklarında genel olarak belirlenen kural ile kan tahlil sonuçlarına bir gün sonra öğrenmek isteyenler sabah erkenden gidip kan verilmelidir. Kan tahlili eğer cuma günü yapıldıysa sonuçlar pazartesi çıkmaktadır. 

EMAR sonuç öğrenme Tahlil sonucu öğrenme E nabızdan sonuç öğrenme