İntihar etmek isteyen genç kendisini vururken jandarma astsubayı da vurdu!

TAKİP ET

Afyonkarahisar'da intihar etmek isteyen Ozan A., (26) isimli bir genç, kendisini ikna etmek isteyen jandarma astsubayı da vurdu.

Reklam
Reklam

Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesinde bulunan Kemerkaya Belde Mezarlığı'na intihar girişimi için gelen Ozan A., (26) isimli bir şahıs ateşlediği tüfek ile hem kendisini hem de onu ikna etmek için bölgeye gelen jandarma astsubayı vurdu. Kolundan yaralanan jandarma astsubayın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken şahsın yanında getirdiği ve kendini patlamakla tehdit ettiği bomba düzeneğinin ise sahte olduğu anlaşıldı.



Olay yerinden edinilen bilgilere göre eşi ile boşanma aşamasına giren Ozan A., (26) eşinin çocuğunu kendisine göstermediğini öne sürdü ve yanında aldığı tüfekle beldede bulunan mezarlığa gitti. Şahsın elindeki tüfekle birlikte elindeki bomba diye gösterdiği düzeneği görenler durumu hemen ekiplere bildirdi.

Yapılan ihbar üzerine kısa sürede bölgeye İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekiplerle birlikte Patlayıcı Madde İmha Timi'nin (PAMİT) sevki sağlandı. Olay yerine gelen jandarma ekipleri Ozan A. ile konuşup onu intihardan vazgeçirmeye çalışırken uzun uğraşlar verdi. Yaklaşık 1 saat süren ikna çabaları sonucunda şahıs intihar etmekten vazgeçerken tüfeği jandarma ekiplerine teslim eden Ozan A., bir anda silahı ateşledi. Silahtan çıkan mermi Ozan A.'nın karın boşluğundan geçerek ikna için orada bulunan Jandarma Astsubay İ.K.'nin koluna denk geldi.



Olay yerinde bir anda panik yaşanırken, olay yerinde hazır bulunan sağlık ekipleri yaralı Ozan A., ve Astsubay İ.K.'yı ambulansa alarak Bolvadin Devlet Hastanesi'ne kaldırdılar. O sırada şahsın elindeki 'bomba' diye etrafı korkuttu düzenek ise PAMİT timi tarafından kontrol edilirken düzeneğin sahte olduğu anlaşıldı. 


 

Afyonkarahisar intihar girişimi jandarma astsubay