iPhone 11 fiyatında böyle indirim yok gelmedi! Bu fiyata bir daha alamazsınız!

TAKİP ET

Son zamanlarda cep telefonları fiyatlarında inanılmaz bir artış yaşandı. Son gelen haber ise vatandaşları mest edecek. Bu fiyata bir daha alamazsınız!

Reklam
Reklam

Yaşadığımız bu zamanlarda telefon fiyatları daha da artacak gibi, geçtiğimiz gün TRT bandrolü artışı yaşandı. Bu artış sonrasında telefon fiyatlarına yeniden yüksek zam yapılacağı öngörülüyor.  Şu an piyasaya baktığımız zaman iPhone 11 fiyatının oldukça düşmüş olduğunu görüyoruz. 
 

iPhone 11 fiyatında böyle indirim görülmedi


iPhone 11 fiyatında böyle indirim yok gelmedi! Bu fiyata bir daha alamazsınız! Herkesin bildiği iPhone 11 Apple’ın resmi sitesinde 12 bin TL’lik fiyatla satılmakta. 
Fakat sahip olunan kampanyalar dahilinde telefonun fiyatı mühim oranda gerilemiş durumda. Bu anlamda baktığımız zaman bu indirimin belli başlı şartları da bulunmakta.  iPhone 11 modeli alırken en önemli unsur Türkiye garantisi olmasıdır. Buna çık dikkat etmeniz gerekiyor. Bakıldığı zaman iPhone 11 fiyatında 1500 TL lik bir indirim oluyor. 


 

iPhone 11 özellikleri nedir? 


Serinin en ufak modeli olan telefon, ufak olmasına karşın olabildiğince kuvvetli bir donanıma ev sahipliği yapıyor. Pro modelleri ile arasındaki en mühim fark, kamerasının bilhassa düşük ışık koşullarında o modellerin arkasında kalması.

4 GB RAM’e sahip olan telefon üç değişik depolama kısmı alternatifi var. 

Ekran: 6,1 inç LCD ekran, 828 x 1792 piksel – 326 ppi olarak karşımıza çıkıyor. 

İşlemci: Apple A13 Bionic olarak karşımıza çıkıyor. 

RAM: 4 GB RAM olarak karşımıza çıkıyor. 

Depolama: 64 / 128 / 256 GB olarak karşımıza çıkıyor. 

Ana Kamera: 12 Megapiksel, f/1.8 geniş açılı ana kamera, 12 Megapiksel f/2.4 ultra geniş açılı kamera – OIS / PDAF olarak karşımıza çıkıyor. 

Ön Kamera: 12 Megapiksel Yeni TrueDepth kamera, f/2.2 diyafram olarak karşımıza çıkıyor. 

Pil: 3110 mAh, 18W süratli şarj, Qi kablosuz şarj olarak karşımıza çıkıyor. 
İşletim Sistemi: iOS 13 olarak karşımıza çıkıyor.