iPhone 14'e alışamamıştık, iPhone 15 dev bir yenilikle giriş yapıyor! Yeni model iPhone 15'in özellikleri…

TAKİP ET

Teknolojinin öncülerinden Apple, çıkardığı her yeni seri ile gündeme bomba gibi düşmeyi başarıyor. iPhoe 14 serisinin çıkarmasının üzerinden çok geçmemişken, yeni seri iPhone 15 ve yenilikleri ile yeniden gündeme geldi. Bakın yeni seride hangi özellikler olacak…

iPhone 11 serisinin ardından standart ve pro modelleri arasında fark yaratan şirket bu durumu yeni çıkaracağı iPhone 15 serisi için de kullanmayı planlıyor.

Telefon denince ilk akla gelen marka istisnasız iPhone oluyor. Apple akıllı telefon konusunda gerek tasarım gerekse kullandığı özellikler iler her seferinde zirvede yer edinmeyi başarıyor.

Yeni özellik detayları sızmaya başladı

Ünlü duyumculardan Ming-Chi Kuo, Apple’nin çıkaracağı iPhone’nin yeni modeli olan 15 serisi için özellikler sızmaya başladı. iPhone 15 serisi ile birlikte artık USB Type-C portuna geçiş yapılıyor. Apple’nin yeni modelde damga vuracak yeni özelliği de veri aktarım hızlarında olacak. Pro modellerinde USB-C 3.2 teknolojisini kullanmayı düşünen Apple, bu sayede telefonlarının veri aktarım hızının 20Gbps’ye kadar çıkması amaç alınıyor.

iPhone 15’te yeni çağ başlatacak özellik

Standart modellerin yanı sıra USB portu iPhone 14’de de bulunan 480Mbps’lik USB 2.0 teknolojisi yer alması düşünülüyor. Yani aradaki fark iyice artmış olacak. Apple iPhone 14 serisinde yaşananlardan pek de akıllanmışa benzemiyor. iPhone 14’ün standart modellerinde beklenen satış rakamı bir türlü yakalayamadı ancak konu ile ilgili Apple yeni bir çözüm geliştiremedi.