iPhone sıfırlama nasıl yapılır, nasıl resetlenir?

TAKİP ET

İphone kullanıcıların merak ettiği iphone sıfırlama işleminin detayları araştırılmaya başlandı. İphonelerde zaman zaman oluşabilen yazılık sorunları nedeniyle resetleme işlemi yapılması gerekmektedir. İphone nasıl resetlenir? İphone sıfırlama nasıl yapılır? İşte, İphone hakkında merak edilenler haberimizde yer almaktadır

Reklam
Reklam

Apple kullananların telefonlarını fabrika ayarlarına döndürmek için sıfırlama işlemi yapmaları gerekir. Bu işleme İphone sıfırlama işlemi de denir. Cihazlar kafa karıştırıcı olabilir fakat değerli okurlarımız için İphone sıfırlama ve resetleme işlemini detaylarıyla haberimizde yer verdik. İphone sıfırlamala nasıl yapılır? 

Apple kullanıcıları için her cihazda geçerli sıfırlama adımları aynıdır. İphone ya da İpad cihazlarını sıfırlamak isteyenler Ayarlar> Genel> Sıfırla öğesine gidin ve ardından Tüm İçeriği ve Ayarları Sil öğesini seçin.
Ayarlama işlemi tamamlandıktan sonra, İphone silme seçeneği bulunacaktır. Bu seçeneğe tıklayarak Apple İD şifrenizi giriniz. Sonrasında ise İpad veya İphone her şeyi depodan siler ve cihazı ilk kullandığınızda gördüğünüz başlangıç kurulum ekranına geri döner.
Ayrıca iPhone'unuzu veya iPad'inizi iTunes üzerinden tamamen sıfırlayabilirsiniz. İOS cihazınızı taktığınızda, cihazı tamamen sıfırlayacak bir 'iPhone'u Geri Yükle' düğmesini görebilmeniz gerekir.

iphone sıfırlama iphone resetleme nasıl yapılır iphone sıfırlama nasıl yapılır