IPTV ile Tv izlemek yasal mı? IPTV kullanmanın cezası var mı?

TAKİP ET

Son günlerde adından sıkça bahsettiren IPTV dünya geneli kullanılmaya başlandı. Fakat vatandaşların merak ettiği konulardan olan IPTV yasal mı, cezası var mı sorular sıklıkla sorulmaya başlandı. Telif hakkı nedeniyle yasalar ihlal edilir mi IPTV hakkında merak edilenler haberimizde yer almaktadır

Reklam
Reklam

Dünya geneli kullanılan IPTV yasadışı içeriklerinin lisans üzerinden satın alındığında yanlış bir durum görülmemektedir. Hem kablo hem de Sling Hulu gibi IPTV uygulaması aracılığıyla canlı olarak izlenmek mümkün hale geldi. Maliyetler giderek artarken insanlar yasa dışı uygulamalara yönelmektedir. Bu durum da yapılacak itirazlar da bakılacak yerler canlı spordan en yeni Hollywood filmleri talepleri artar.
Yasa dışı hizmetleri kullanmanın tehlikeleri nelerdir?
Yasadışı içeriğe ücretsiz olarak erişmenize izin veren birkaç site ve uygulama bulunmaktadır. Ancak, ücretli yasa dışı hizmetler için de büyük bir pazar var.
Belki de en dikkat çekeni IPTV sektörüdür. Reddit'te hızlı bir arama, düzinelerce yasadışı IPTV sağlayıcısını ortaya çıkarır. Bunların her biri, dünyanın her yerinden binlerce canlı TV kanalına erişim sağlar.
Tipik olarak, bu tür hizmetlerin fiyatları, aynı anda birden fazla cihazda izlemek isteyenler için ekstra maliyetle birlikte, ayda yaklaşık 5 ila 15 ABD Doları arasındadır. Ve tıpkı birçok yasal hizmet gibi, birkaç sağlayıcı, birden fazla ay için bir pakete kayıt olunduğunda indirim fırsatlar verilmektedir.
 

iptv nedir iptv yasal mı iptv cezası