İranlı bir hayranı ile evlenen Nihat Doğan çocuğuna bakın ne ismini verecek?

TAKİP ET

Geçtiğimiz aylarda sessiz sedasız kimseye duyurmadan İranlı bir hayranı ile evlenen Nihat Doğan yer aldığı bir canlı yayın programında oğluna aşiretinin ismini vereceğini söyledi. Bakın Doğan'ın aşiretinin ismi ne?

Reklam
Reklam

Geçtiğimiz Ağustos ayında hayranı olan İranlı hamile Arzu Hanım ile evlenen Nihat Doğan, ilk bebeklerini kucaklarına alacaklar. Şarkıları ve özel hayatı ile sık sık gündeme gelmeyi başaran Nihat Doğan, yaptığı sessiz sedasız düğün ile de tüm gözleri üzerine çevirmeyi başarmıştı. Erkek çocukları olacağını öğrenen çiftten Doğan katıldığı bir canlı yayın programında oğlunun adını söyledi.

Aşiret ismini verecek

Bir magazin programında canlı yayında mutlu bir evlilik yaşadıklarını dile getiren Nihat Doğan eşlinin 8.5 aylık hamile olduğunu ve artık çocuklarını kucaklarına almak için gün saydıklarını dile geitrdi. Ardından doğacak olan erkek bebeğine aşiretinin adını vereceğini; “Aşiretimizin adını vermek istedim, Batıgan koymayı düşünmüştüm. Annesi de rüyasında Amin ismini görmüş, üzerime yük olmasın vicdan azabı çekmek istemiyorum. O yüzden Amin Batıgan isminde karar kıldık.” sözleriyle açıkladı.

Batıgan ne demek?

Nihat Doğan Frasça’da Batın rüzgar olduğunu ve Batıgan isminin ise rüzgardan olan demek anlamına geldiğini aktardı.