İrem Derici Cem Belevi aşkını bitiren ihanette yeni perde! Ses kayıtları ortaya çıktı: Yaz sonuna kalmaz, İrem'i zaten şutlarım

TAKİP ET

İrem Derici Cem Belevi aşkı ikinci kez ihanet iddialarıyla bitti. Ünlü popçu İrem Derici, sevgilisi Cem Belevi'nin kendisini bir kez daha aldattığını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Cem Belevi ise bugün verdiği bir röportajda İrem Derici'yi aldatmadığını, hala çok sevdiğini söylemişti. Bu sözleri duyan İrem Derici ise çılgına döndü.

Reklam
Reklam

Bir dargın bir barışık devam eden İrem Derici-Cem Belevi aşkı ihanet iddiaları ile bir kez daha sona erdi. Ünlü popçu İrem Derici sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile sevgilisi Cem Belevi’yi yerin dibine soktu ve ihaneti duyurdu. Cem Belevi ise bugün bir açıklama yaparak ihanet iddialarının gerçek olmadığını, kendisinin hiçbir kadını aldatamayacağını söyleyerek, İrem Derici’yi hala çok sevdiğini söyledi. Ancak İrem Derici bu sözlere ikna olmak bir yana dursun adeta küplere bindi ve sosyal medya hesabından ateş püskürdü.
 

Ses kayıtları var


Cem Belevi’nin verdiği röportaja çok sinirlenen ünlü popçu İrem Derici, sosyal medya hesabının story bölümünden “Über samimiyetsiz açıklamayız izledim de… Ben bi kaç saat uyuyup uyanıp her şeyi anlatayım ya sıktı bu samimiyetsizlik. A’dan Z’ye şöyle ses kayıtlarıyla mis gibi ne dersin? ‘Yaz sonuna kalmaz İrem’i şutlarım zaten, şu takvimi bi şimdi kötü çocuk imajı çizemem mi’ olsun ilk konumuz yoksa alevler attığın influencer’lar mı sen seç. Ya da direkt itiraf ettiğin ihanette de girebilirim mevzuya bana fark etmez. See you…” ifadelerini kullandı.


 

Cem Belevi İrem Derici’yi aldattı mı?


İrem Derici, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sevgilisi CemBelevi’nin kendisini aldattığını iddia etmiş ve adeta ateş püskürmüştü. Cem Belevi ise bugün yaptığı açıklamada ihanet iddialarını yalanlayarak "Aslında biz sizin zannettiğinizden daha önce ilişkimizi noktaladık. Fakat bunu istemedi paylaşmak kendisi benden rica etti özel bir sebebi var. Bende kalacak. Karşımda bir kadın var her şeyden önce çok değerli bir meslektaşım var. Artık onu ne öfkelendirdi ise bilmiyorum bir şeyler paylaşmış ama ben kendisini çok sevdim. Yürütemedik olmadı. Ben aşk şarkıları yazan, hisleriyle hareket eden adam gibi seven bir adamım. Asla bu cümleleri kabul etmiyorum yok aldatma... Böyle bir şey yok! Benim aşka böyle bir bakış açım yok. Hâlâ çok seviyorum onu. Onun yüreğiyle ağzından fevrice çıkanlar bir olmaya bilir ben takılmıyorum söylediklerine... Kendisini aldatmadım." Yanıtını verdi.
 

Cem Belevi İrem Derici’yi kiminle aldattı


Cem Belevi İrem Derici ayrılığı sonrasında ihanet iddiaları ortalığı karıştırdı. Cem Belevi’nin İrem Derici’yi Nergis Nesrullayeva ile aldattığı öne sürülüyor.