İrem Derici'den Hasan Can Kaya'nın programında kendisini çıplak görmek istediğini söyleyen kişiye olay yanıt

TAKİP ET

Hasan Can Kaya'nın dijital platformda yayınlanan programı konuşanların son bölümünde izleyicilere kimi çıplak görmek istersin diye soruldu. Seyircilerden biri İrem Derici cevabını verince Hasan Can Kaya ise ünlü şarkıcıyı görüntülü aramak istedi. Bunu duyan İrem Derici'den bomba gibi cevap geldi.

Reklam
Reklam

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu dijital platformda program yapan Hasan Can Kaya, Konuşanlar programının son bölümünde izleyicilere “kimi 5 saniyeliğine çıplak görmek istersin” sorusunu yöneltti. Seyircilerden biri ise İrem Derici cevabını verdi. Bunun üzerine ünlü sunucu İrem Derici görüntülü arayacağını belirterek “belki soyunur” ifadelerini kullandı. Bunu duyan İrem Derici sosyal medya üzerinden öyle bir yanıt verdi ki gündeme bomba gibi düştü.

İREM DERİCİ'Yİ ÇIPLAK GÖRMEK İSTEDİ

Hasan Can Kaya, Konuşanlar programında bir erkek izleyiciye “kimi 5 saniyeliğine çıplak görmek istersin diye” sordu. Bunun üzerine izleyici İrem Derici yanıtını verdi. Hasan Can Kaya ise seyircinin verdiği bu cevap karşısında tepkisiz kalamayarak "İrem'i görüntülü arayayım belki soyunur" dedi. Dobra ve açık sözlü olarak bilinen İrem Derici programı izledikten sonra verdiği yanıtlar sosyal medyada olay oldu.

İREM DERİCİ'DEN HASAN CAN KAYA’YA CEVAP

Hasan Can Kaya'nın konuşanlar programındaki o anlar kısa sürede sosyal medyada Paylaşım rekoru kırdı. Programın o bölümünü izle yani İrem Derici ise sosyal medya hesabından ünlü komedyene yanıt verdi. Hasan Can Kaya'nın İrem'i arayayım belki soyunu sözlerine cevap veren İrem Derici, "Ara dene karşim" dedi. İrem Derici ve Hasan Can Kaya arasında bu diyalogda kısa süre içerisinde sosyal medyanın gündemine oturdu.