İrem Derici'den Kendisini Aldatan Cem Belevi'ye Adamlık Dersi!

TAKİP ET

İrem Derici kendisini ikinci kez aldatan, ihanet eden, değer vermeyen, yalanlar söyleyen Cem Belevi sorusuna verdiği yanıtla gündem oldu.

Reklam
Reklam

İrem Derici sevgilisi Cem Belevi tarafından aldatılmıştı. Cem Belevi'nin ardı ardına söyeldiği yalanlar ve ihanetler açığa çıkmıştı.

Cem Belevi sevgilisi İrem Derici'yi aldatmış ve ortalık karışmıştı. Belevi'nin ihaneti ardından İrem Derici'ye büyük destek vardı.

İrem Derici muhabirlerle bir araya geldi ve Cem Belevi sorularına yanıt verdi. İrem Derici'nin söyledkileri adeta yumruk etkisi yarattı.

"BİR İBLİSİN YAPTIĞINI TÜM ERKEKLERE MAL EDEMEYİZ"

İrem Derici'ye muhabirler Cem Belevi'nin mağdur edebiyatı yapmasını sordu. Derici bu soruya "Edebiyattan konuşacaksak kendisinin bu hafta bir çok eseri çıktı. Mesela "Kardeş Ülke Dilberi" bir başka eseri "Komşu Kızı" "İnsan Kandırma Sanatı" böyle eserleri var baya da okunuyor.

Lütfen bir daha bana bunu sormayın. Çünkü yürümek lazım koşmak lazım. Aşka küstünüz mü İrem Hanım diye mikrofon uzatmayın.  Hep söylüyorum köpek gibi sevmeye ve güvenmeye, inanmaya devam edeceğim insanlara.. Bir kişinin iblisliğini tüm erkek milletine mal edemeyiz" diye konuştu.