İrem Derici'den kötü haber! Yoğun konser temposu hastanelik etti

TAKİP ET

Şarkıları ve eğlenceli kişiliği ile sahnelerin aranan isimlerinden olan İrem Derici yaz sezonuna yoğun bir konser temposu ile başladı. Kurban bayramında da peş peşe sahneye çıkan Ünlü şarkıcı Bu tempoya daha fazla dayanamadı. İrem Derici'den kötü haber geldi.

Reklam
Reklam

İrem Derici, hem eğlenceli kişiliği hem de şarkıları ile son dönemlerde sahnelerin en çok aranan ve sevilen isimleri arasında yer alıyor. Yaz sezonunda yoğun bir konser temposu içinde olan ünlü şarkıcı, kurban bayramı konserleri de eklenince bir hayli yoruldu. Peş peşe konserler için sahneye çıkan ünlü şarkıcının bu tempoya daha fazla dayanamadı ve hastanelik olduğu öğrenildi.

Kötü haber geldi

Bir dönem aşırı kilo kaybeden ve uzun süre hastanede tedavi gören İrem Derici yoğun konser programına daha fazla dayanamadı. İrem Dericinin Bodrum’da verdiği konserin ardından hastaneye yattığı öğrenildi. Sosyal medya hesabından hastane odasındaki fotoğrafını paylaşan İrem Derici, nasıl başladı nasıl bitti notunu düştü.

Enfeksiyon tedavisini aksattı

Ünlü şarkıcı aynı zamanda sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada yoğun konser temposu nedeniyle bir süredir enfeksiyon tedavisini aksattığını da hayranları ile paylaştı. İrem Dericinin sosyal medya hesabından yaptığı bu paylaşıma hayranlarından da geçmiş olsun yorumları geldi.

Hastanede tedavisi tamamlandıktan sonra taburcu olan İrem Derici konseri programlarına aksatmamak adına yeniden sahneye çıktı.