İrem Derici'yi yine aldatan Cem Belevi ifşa oldu! Cem Belevi kimdir?

TAKİP ET

Ünlü popçu İrem Derici ile bir süredir aşk yaşayan şarkıcı Cem Belevi'nin ikinci aldatma vakası sosyal medyanın gündemine oturdu. Daha önce aldatma haberleri ile gündeme gelen çift bir kez daha aynı sebepten yollarını ayırdı.

Reklam
Reklam

Ünlü popçu İrem Derici ile bir süredir aşk yaşayan şarkıcı Cem Belevi’nin ikinci aldatma vakası sosyal medyanın gündemine oturdu. Daha önce aldatma haberleri ile gündeme gelen çift bir kez daha aynı sebepten yollarını ayırdı. İhanet iddialarıyla bir kez daha magazin manşetlerinin üst sıralarına yerleşen Cem Belevi ve İrem Derici çifti sosyal medyanın da gündeminde. Peki, Cem Belevi kimdir? Cem Belevi irem Derici’yi aldattı mı? Cem Belevi kaç yaşında? İşte tüm merak edilenler…

İrem Derici Açtı Ağzını Yumdu Gözünü

Daha önce kendisine ihanet eden Cem Belevi’yi affeden ve ilişkilerine ikinci bir şans veren İrem Derici ikinci defa aynı darbeyle sarsıldı. İkinci kez aldatılma haberleri ile magazin gündeminin ilk sıralarında yer alan ünlü popçu İrem Derici eski aşına sosyal medyadan verdi veriştirdi. Ünlü şarkıcı Cem Belevi’nin yeniden barıştığı ve kendisine ikinci şansı tanıyan İrem Derici’yi manken Nergis Nesrullayeva ile aldattığı ortaya çıktı. Basına yansıyan aldatma haberinin ardından Derici, Saltanat sona erdi çeyrek popçu. Sefil hayatının geri kalanında sana mutluluklar diliyorum. Hayırlı konser dilenmeler.’ ifadelerini kullandı.



Cem Belevi Kimdir?

4 Haziran 1987 yılında İzmir’de dünyaya gelen Cem Belevi, çok küçük yaşlarda müzikle ilgilenmeye başladı. Henüz 7 yaşındayken ailesinin de desteği ile piyano dersleri alarak müziğe ilk adımını attı. 13 yaşında ‘Kendimi en iyi ifade ettiğim enstrümanım’ dediği gitar ile tanışan Belevi, okul yıllarında sayısız konserler verdi ve şarkı söylediği her toplulukta beğeni topladı. İlk bestelerini de o yıllarda yapmaya başlayan genç şarkıcı, 18 yaşında vizyonunu genişletmek ve farklı kültürleri tanımak için üniversite eğitimi için İngiltere’ye gitti ve Uluslararası İşletme eğitimini başarıyla tamamladı. Üniversiteden mezun olduktan sonra kariyerine Londra’da dünyaca ünlü bir şirkette çalışarak başlayan Belevi, kısa bir süre sonra Türkiye’ye döndü ve 2011 yılında albüm çalışmalarına başladı. Belevi’nin ‘Bilmezsin’ adlı ilk albümünde yer alan tüm şarkılarının söz ve müzikleri kendisine aittir. 2015 yılında Ayshe ile düat yaptığı ‘Kim Ne Derse Desin’ adlı şarkıyla tüm dikkatleri üzerine çekti. Hemen ardından ‘Sevemez Kimse Seni’ ve ‘Sor’ şarkılarıyla hayranlarının karşısına çıktı. Bir dönem yayınlanan ‘İnadına Aşk’ dizisinde rol üstlenen şarkıcı, 2017 yılında ise ‘Aç Kollarını’ adlı şarkısını hayranlarının beğenişe sundu.