İrem Sak NBA Yıldızı basketbolcu Furkan Korkmaz ile tatilde

TAKİP ET

Ünlü oyuncu İrem Sak ve kendisinden 11 yaş küçük NBA Yıldızı futbol basketbolcu Furkan Korkmaz geçtiğimiz Eylül ayında Aşk yaşamaya başlamıştı. Milli basketbolcu Furkan Korkmaz oyuncu İrem Sak Çeşme'de tatil yaparken görüntülendi. Ünlü çift uzun süre plajda sohbet ettikten sonra ise Evleri'nin yolunu tuttu. Güzel oyuncu İrem Sak aşk itirafını ilk kez geçtiğimiz Ocak ayında yapmıştı. Çiftin arasında 11 yaş olması nedeniyle sık sık eleştiriler yapılmıştı.

Reklam
Reklam

Komedi dizilerinin aranan isimlerinden olan oyuncu İrem Sak geçtiğimiz Eylül ayından beri NBA Yıldızı Milli basketbolcu Furkan Korkmaz ile aşk yaşıyor. Aralarındaki 11 yaş farkı nedeniyle sık sık eleştirilse de çiftin ilişkileri doludizgin devam ediyor. Ocak ayında aşkını itiraf eden İrem Sak basketbolcu aşkı ile Çeşme'de tatile çıktı.
 

Tatilin ve denizin tadını çıkardılar


Basketbolcu Furkan Korkmaz ve İrem Sak yılın yorgunluğunu atmak için Çeşme'de tatile çıktı. Ünlüler plajda kameralara yansıyan çift bol bol sohbet etti ve denize girdi. İrem Sak bir ara telefonunu eline alarak sevgilisinin fotoğraflarını çekmeyi de ihmal etmedi.

Görüntülenmekten endişe ettiler


Uzun süre boyunca sohbet eden ve güneşin keyfini çıkaran çift bir ara plajda yürüdükleri sırada çevrelerine Tedirgin bakışları atmayı da ihmal etmedi. Görüntülenmekten endişe ettikleri her hallerinden belli olan çift gün boyu vakit geçirdikten sonra Evleri'nin yolunu tuttu.