İş Bankasından müşterilerinin yüzü gülüyor! İş Bankası müşterileri Bankamatik Kart ile yapılan market alışverişlerinde 75 TL kazanıyor.

TAKİP ET

Türkiye'nin en köklü ve en büyük bankaları arasında yer alan Türkiye İş Bankası, müşterilerinin çeşitli finansal sıkıntılarına çözümler üretmeye devam ediyor. İş Bankası tarafından sunulan kampanyalar müşteriler tarafından merak ediliyor. Konu hakkında bilgi almak isteyen vatandaşlar internette araştırma yapıyor. Peki, İş Bankası kampanyası nedir? İş Bankası kampanyasına nasıl katılırım? İş Bankası kampanya katılım şartları nelerdir? İşte yanıtı…

Reklam
Reklam

İş Bankası müşterilerinin yüzünü güldürüyor. İş Bankası sunduğu çeşitli kampanya ve fırsatlarla finansal ihtiyaçların karşılanması için desteklerini devam ettiriyor. İş Bankası, bu kez de müşterilerinin market alışverişlerini kapsayan avantajlı kampanyasını duyurdu. İş Bankası tarafından yapılan açıklamalara göre söz konusu kampanya 1 Şubat ile 28 Şubat 2022 tarihleri arasında geçerli olacak. Söz konusu kampanyada, belirtilen tarihlerde İş Bankası Bankamatik Kart ile yapılan market alışverişlerinde İş Bankası müşterileri 75 TL MaxiPuan kazanma fırsatı yakalayacak. Marketlerde yükselen raf fiyatları karşısında İş Bankası, müşterilerine harcadıkça kazandıran kampanyasını sundu. İş Bankası tarafından sunulan kampanyalar müşteriler tarafından merak ediliyor. Konu hakkında bilgi almak isteyen vatandaşlar internette araştırma yapıyor. Peki, İş Bankası kampanyası nedir?  İş Bankası kampanyasına nasıl katılırım? İş Bankası kampanya katılım şartları nelerdir? İşte merak edilen tüm soruların yanıtları haberimizde…

 

İş Bankası’ndan MaxiPuan Kampanyası Nedir?

İş Bankası’ndan MaxiPuan kampanyasına katılmak isteyen kişiler kampanya hakkında detaylı bilgi almak için araştırmalarını hızlandırdı. İş Bankası Bankamatik Kart ile MaxiPuan kazanmak isteyen vatandaşların, öncelikle Maximum Mobil uygulaması üzerinden, İş Bankası’nın sunduğu “Market Kampanyası’na” katılım sağlaması gerekiyor. Bu yöntem ile kampanyaya katılım sağlayan İş Bankası müşterilerinin daha sonra 1 Şubat – 28 Şubat 2022 tarihleri arasında, Banakamatik Kartları ile alışveriş yapması ve bu alışverişleri, Maximum anlaşmalı marketlerden tek seferde yapması gerekiyor. Bu koşullara uyum sağlayan vatandaşlar, daha sonra ise 200 TL ve daha üzerindeki ilk peşin market alışverişlerinden sonra, farklı günlerde yapılan 200 TL ve üzeri her peşin alışverişlerinde 15 TL ve toplamda 75 TL MaxiPuan kazanabiliyor.

 

Kampanyaya Nasıl Katılım Sağlanır?

İş Bankasının sunmuş olduğu fırsatlardan yararlanmak isteyen müşteriler kampanyaya nasıl katılabileceklerini araştırmaktadır. İş Bankası’nın sunduğu MaxiPuan kampanyasına katılmak isteyen İş Bankası müşterilerinin, telefonlarına indirdikleri Maximum Mobil uygulaması üzerinden “Kampanyalar” sayfasına gelerek, ilgili kampanyaya “KATIL” butonuna tıklaması yeterli olacak. Müşteriler, kampanyanın geçerli olduğu tarih aralığında istediği saatte katılım sağlayabilecek. Kampanyaya sadece İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları dahil edildiği için diğer kartlar geçerli olmayacak.

 

Kampanya Detayları ve Katılım Şartları Nelerdir?

Müşterilerin kampanya kapsamındaki kartları kullanarak yaptıkları alışverişlerin sonucunda kazandıkları MaxiPuan’lar, 3 Mart 2022 tarihinde en son kullandıkları kartlarına yüklenecek. Kampanya dahilinde MaxiPuanlar için son kullanma tarihi ise 30 Nisan 2022 olarak belirlenmişti. Kampanyalar kredi kartı bazında olmayıp, müşteri bazında olduğu için bir müşteri bu kampanyadan yalnızca bir kez yararlanabilir. 

İş bankası İş bankası kampanyası İş bankası market alışveriş kampanyası