İş insanı Ethem Sancak Beşiktaş'tan ihraç edildi

TAKİP ET

İş insanı Ethem Sancak geçtiğimiz günlerde "Beşiktaş, TMSF'ye düşerse satın alacağım" Sözleri ile Gündem olmuştu. Bu sözler nedeniyle hakkında ihraç istemi bulunan Sancak, Beşiktaş Disiplin Kurulu tarafından takımdan ihraç edildi.

Reklam
Reklam

Geçtiğimiz günlerde "Beşiktaş, TMSF'ye düşerse satın alacağım" sözleri ile gündeme oturan Ethem Sancak Beşiktaş disiplin kuruluna sevk edilmişti. Disiplin Kurulu Ethem Sancak hakkında son kararını verdi. Kurul söz konusu ifadelerin küçük düşürücü iftira ve aşağılayıcı niteliği taşıyan beyanları olduğunu değerlendirirken Beşiktaş topluluğuna zarar verici olarak değerlendirildiğini duyurdu.

İhraç kararı alındı

Geçtiğimiz günlerde gazeteci Candaş Tolga Işık’ın programına katılan iş insanı Ethem Sancak, "Beşiktaş, TMSF'ye düşerse satın alacağım" ifadelerini kullanmıştı. Bu sözleri nedeniyle Beşiktaş disiplin kuruluna ihraç istemiyle başvuru yapılmıştı. Beşiktaş Disiplin Kurulu, sancak hakkında ihraç istemi ile yapılan başvuruyu sonuçlandırdı. Disiplin kurulundan yapılan açıklamada söz konusu ifadelerin küçük düşürücü iftira ve aşağılayıcı niteliği olduğu belirtilirken Beşiktaş topluluğuna zarar verici olarak değerlendirildiği duyuruldu. Ethem Sancak kurul kararı ile Beşiktaş'tan ihraç edildi.