'İsabelle' ile fenomen olan Fevzi Kaan, Sefo ile sahneye çıktı

TAKİP ET

Sosyal medyada farklı yorumu ile 'İsabelle' şarkısını seslendiren ve herkesin beğenisini kazanan Fevzi Kaan sonunda muradına erdi. Şarkının sahibi Sefo, Verdiği sözü tutarak Fevzi Kaan'ı sahnesine çıkardı. İkili birlikte 'Isabelle' şarkısını seslendirdi.

Reklam
Reklam

Popüler şarkıları getirdiği kendi yorumuyla sosyal medya fenomeni haline dönüşen Fevzi Kaan muradına erdi. Geçtiğimiz günlerde Sefo’nun İsabella isimli şarkısını yorumlayan ve sosyal medyada büyük yankı uyandıran Fevzi Kaan, Ünlü şarkıcı ile aynı sahneye çıktı. Ikili sahnede birlikte o meşhur şarkıyı seslendirdi. O anlar sosyal medyaya damga vurdu.

Fevzi Kaan sonunda muradına erdi

 Sefo ve Capo adlı şarkıcıların seslendirdiği  'Isabelle' şarkısını kendi tarzında yorumlayan ve sosyal medyada kısa sürede ses getiren Fevzi Kaan Türker,Binlerce takipçiye ulaşmıştı. Sosyal medyada şarkısının tıklanma rekorları kırması ile birlikte şarkıcı Sefo Fevzi'yi kendi sahnesine davet etti. Fevzi Kaan Türker'in bu hayali sonunda gerçek oldu. 11 yaşındaki Fevzi dün gece Sefo ile aynı sahneyi paylaştı. İkili birlikte 'Isabelle' şarkısını seslendirdi.