İşine gitmek isteyen bir kişi 4 köpeğin saldırısına uğradı

TAKİP ET

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde sabah saatlerinden evinden çıkarak işe gitmek isteyen bir kişi 4 tane köpeğin saldırısına uğradı .Saldırıda yaralanan Ekrem Gümüş, hastaneye giderek kuduz ve tetanoz aşısı oldu.

Reklam
Reklam

Bir gün önce sabah saatlerinde meydana gelen olayda Sakarya  Akyazı ilçesi Ömercikler Mahallesi 8026 Sokak üzerinde işe gitmek için evinden çıkan Ekrem Gümüş adlı bir kişi sokakta yürüdüğü sırada 4 köpeğin saldırısına uğradı. Saldırıya uğrayan Gümüş köpeklerden kaçmaya çalışsa da başarılı olamadı. Köpekler tarafından ayağından ısırıldıktan sonra soluğu hastanede alan Ekrem Gümüş, kuduz ve tetanoz aşısı oldu. Yetkililerin bu duruma karşı daha fazla önlem alması gerektiğini vurgulayan Gümüş, gerekli yerlere şikâyette bulunacağını da ifade etti.

Kaçmaya çalıştım o esnada ayağımdan ısırdı
Yaşadığı o panik anlarını anlatan Ekrem Gümüş köpeklerin kendisine saldırdığı anı anlattı. Olayı şu şekilde ifade etti. “İşe gitmek için bu sokağı kullanıyorum. Yine sabah saat 9.15 gibi iş yerime gitmek için geçiyordum burdan. Toplam 4 tane köpek biranda saldırdı. O esnada kaçmaya çalıştım ama bir tanesi ayağımdan ısırdı. Acı hissettim ayağımda ve köpeğin de hastalıklı olduğundan şüphelenerek hemen sağlık ocağına gittim. Oradan Akyazı Devlet Hastanesi'ne yönlendirdiler. Hastaneye gittiğimde pansumanım yapıldı, kuduz ve tetanoz aşısı vuruldum. 3 tane daha olacakmışım. Yetkililerin bu duruma önlem almasını istiyoruz, ilk defa böyle bir şey geldi başıma köpek tarafından ısırıldım. Gerekli yerlere şikayette bulunacağım zaten” şeklinde konuştu.

 

Sakarya Köpek saldırısı