İSKİ açıkladı: İstanbul'da 7 ilçede 18 saat su kesintisi!

TAKİP ET

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) tarafından yapılan bir son dakika açıklamasında Ömerli içme suyu arıtma tesislerindeki isale hattında oluşan arızadan dolayı 1 Mart Salı günü ile 2 Mart Çarşamba günü 7 ilçede su kesintisi yaşanacağı bildirildi. 



Yapılan açıklamada su kesintisinin yaşanacağı ilçelerden Üsküdar, Ümraniye ve Beykoz'a 18 saat süre ile, 2 Mart Çarşamba günü de 05.00 ila 23.00 saatleri arasında Maltepe, Ataşehir, Tuzla ve Pendik ilçelerinin bazı mahallelerine yine 18 saat süreli su verilemeyeceği belirtildi.



1 Mart Salı günü su kesintisi uygulanacak ilçe ve mahalleler:

- Üsküdar: Yavuztürk, Bahçelievler, Ferah, Kısıklı, Burhaniye, Kirazlıtepe, Mehmet Akif Ersoy, Güzeltepe, Kandilli, Bulgurlu, Kuleli, Küçükçamlıca, Küçüksu, Cumhuriyet ve Küplüce Mahalleleri..

- Ümraniye: Namık Kemal,  Kazım Karabekir, Site, İstiklal, Elmalı, Kent, Atatürk, Esenevler, Yamanevler, Hekimbaşı, Atakent, Armağan evler, Tantavi, Saray, Topağacı, Dumlupınar ve İnkılap Mahalleleri..

- Beykoz: Yeni Mahallenin bir kısmı..

2 Mart Çarşamba ünü su kesintisi uygulanacak ilçe ve mahalleler:

- Ataşehir: Yeni Çamlıca,  Mevlana, İnönü, Atatürk, Yenişehir Mimar Sinan, Kayışdağı, ve Ferhatpaşa Mahalleleri..

- Maltepe: Fındıklı Mahallesi..

- Pendik: Kaynarca, Bahçelievler, Yeni Mahalle, Yeşil Bağlar, Esenyalı, Orhangazi, Doğu, Batı,  Sapanbağları, Güzelyalı ve Ahmet Yesevi Mahalleleri..

- Tuzla:  Postane, Evliya Çelebi, Aydıntepe, İstasyon, Yayla, Cami ve Fatih Mahalleleri..

iski istanbul su kesintisi su kesilecek ilçeler su kesintisi ne zaman