İslam Memiş'ten herkese kazandıracak bomba yatırım tüyoları

TAKİP ET

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, Altın ve Dolar tahminlerine bu defa Kripto para tahminleri eklemeye başladı. Yatırımcıların kazanabilmesi için sık sık tahminlerini paylaşan ünlü Ekonomist, ABD Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası Kripto paraların durumuna ilişkin değerlendirmelerde bulundu. İslam Memiş'ten kripto para tahminleri haberimizin devamında…

Reklam
Reklam

Yılbaşından bu yana değer kaybeden kripto paralar yatırımcılarını üzmeye devam ediyor. Ancak bu defa Kripto para dünyasında rüzgar tersine döndü ve bu hafta yatırımcıların yüzü biraz da olsa güldü. Altın ve Dolar tahminleri ile sık sık gündeme gelen Ekonomist İslam Memiş bu defa Kripto paralarla ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu. Dolar endeksinin gerilemesi ile birlikte Kripto paraların biraz da olsa toparlanma yoluna gittiğini belirten İslam Memiş, parasını bu piyasaya bağlayanların yapmaları gerekenleri tek tek anlattı. Kripto para dünyasında nasıl gelişmeler yaşanacak? Kripto paralar yeniden değer kazanacak mı?

FED faiz kararı Kripto paraları nasıl etkileyecek?

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş Kripto paralara ilişkin yaptığı değerlendirmede Gelecek hafta ABD Merkez Bankası'nın faiz kararını açıklayacağını hatırlattı. Yani gelecek hafta kripto paralar için önemli bir hafta olacak. Bitcoin’in 24.000 dolar seviyesinin kalıcı olmayacağını söyleyen İslam Memiş, dolar endeksinin yeniden toparlandığını bu nedenle de kripto paraların düştüğünü dile getirdi. Bitcoin’in 22-24 bin dolar aralığında devam edeceğini belirten Memiş, Kripto paralara yatırım yapanların mutlaka dolar endeksini takip etmeleri gerektiğini de sözlerine ekledi.

Bu piyasa kabul gördü

ABD Enflasyonun bu kadar tantana karşısında son 41 yılın zirvesinde olduğunu belirten İslam Memiş, Kripto paraların yeni nesil tarafından kabul gördüğünü ve bu nesile kimsenin Kripto paraları unutturamayacağını söyledi. Bu yıl Kripto paralarda yeni yükselişler olacağını da sözlerine ekleyen ünlü Ekonomist, bugünlerin manipülasyonu olduğunun gelecek yıllarda daha net bir şekilde ortaya çıkacağını dile getirdin.

Bu yıl baskılandı

Doların mı yoksa Kripto paranın mı yatırımcısına kazandırdığını gelecek yıllarda manipülasyon kalktıktan sonra ortaya çıkacağını da sözlerine ekleyen İslam Memiş, bu yıl baskılandığını fakat gelecek yılların kazancının daha yüksek olacağını iddia etti.

Diğer yandan Kripto para yatırımcılarını gelecek hafta konusunda da uyaran İslam Memiş, bu hafta rahatlama görüldüğünü fakat gelecek hafta karmaşık bir seyir olabileceğini dile getirdi.