İslam Memiş ters köşe yaptı! Hemen e-Devlet'ten kontrol edin, milyoner olabilirsiniz

TAKİP ET

Altın ve doların 20 Aralık tarihindeki büyük çöküşünü bilen ve o günden sonra da altın kahini olarak anılmaya başlayan İslam Memiş bu defa dolar ve altın ile ilgili değil mirasla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. İslam Memiş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada hemen e-devlet üzerinden miras durumunuzu kontrol etmenizi istedi.

Reklam
Reklam

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş sosyal medya hesabından yaptığı değerlendirmelere devam ediyor. Özellikle 20 Aralık tarihinde altın ve doların büyük çıkışını Önceden tahmin eden ve vatandaşları uyaran Memiş, bu defa altın ve doları bıraktı bambaşka bir uyarıda bulundu. İslam Memiş, “Farkında olmadan milyoner olabilirsiniz” diyerek hemen e-Devlet’ten kontrol edebilirsiniz dedi.

HEMEN E-DEVLET İLE KONTROL EDİN

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş sosyal medya hesabından ve YouTube kanalından yatırımcılara tavsiyelerde bulunmaya devam ediyor. Bugüne kadar dolar ve altın üzerine yaptığı yorumlarla çok konuşulan İslam Memiş bu defa farklı bir alanda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Türkiye'de Milyoner olduğunun farkında olmayan çok sayıda kişi olduğunu belirten İslam Memiş, bunu öğrenmenin tek yolunun e-devlet üzerinden kontrol etmek olduğunu dile getirdi.

MİRAS KALMIŞ OLABİLİR

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş son yayınladığı videosunu da çarpıcı açıklamalarda bulundu. Birçok kişinin babaanne anneanne ve dedelerinden miras kaldığını bilmediğini belirterek Milyoner olduğunun farkında olmadan hayatına devam eden çok sayıda vatandaş olduğunu söyledi. İslam Memiş virgüle Devlet üzerinden düzenli olarak bunun kontrolünün yapılabileceğini belirtirken Kimlik bilgilerini bilmeyenlerin veraset ilamı ile tapu belediye veya bankalardan arşiv araştırması yapabileceğini dile getirdi.