İsmail Balaban ve İlayda Şeker evleniyor mu?

TAKİP ET

Survivor'ın son sezonunda yarışan İlayda Şeker ile İsmail Balaban'ın ilişkiye başladığı haberi magazin gündemini sarsmıştı. İkilinin beraber verdiği bir fotoğraftaki bir detay insanların gündemini meşgul ediyor. Peki İsmail Balaban ve İlayda Şeker evleniyor mu? Cevabı haberimizde...

Reklam
Reklam

Survivor’ın 2020-2021 sezonunda mücadele eden İsmail Balaban ile İlayda Şeker’in yeni bir ilişkiye başlaması magazin dünyasında günlerce konusulan konular arasında yer almıştı. Son olarak Gamze Atakan ile nişanlı olan fakat özel nedenlerden dolayı ondan ayrılan İsmail Balaban’ın yeni sevgilisi İlayda Şeker ile beraber çekindiği bir fotoğraf magazin gündeminin yeni maddesi oldu. Pek çok insan bu fotoğraf için evlilik teklifi yorumları yaptı. Peki İsmail Balaban ve İlayda Şeker evleniyor mu?
İsmail Balaban ve İlayda Şeker Evleniyor Mu?

Çiçeği burnunda bir ilişki yaşayan İsmail Balaban ile İlayda Şeker’in beraber bir mekanda çekindikleri fotoğraftaki pırlanta yüzük detayı insanların dikkatinden kaçmadı. İlayda Şeker’in sosyal medya hesabından paylaştığı bu fotoğrafın altına sevgilisi İsmail Balaban’ın ‘’Barbie’’ kelimesini kullanması da dikkatleri çeken bir başka detay oldu.

İkili evlilik iddiaları hakkında henüz net bir açıklama yapmadı. Fakat bu fotoğrafı sosyal medyada paylaşmaları bu iddiaların doğru olduğu ihtimalini güçlendiriyor.
 

i̇smail balaban i̇layda şeker survivor i̇layda şeker yüzük