İsmail Hacıoğlu Aslıhan Gürbüz aşkı alev aldı! Gönlünü Yahşi Cazibe'ye kaptırdı

TAKİP ET

Mahkum dizisinde hayat verdiği Savaş ve Barış karakterleriyle bu sezon oyunculuk dersi veren İsmail Hacıoğlu Aslıhan Gürbüz ile yeni bir aşka yelken açtı. Çiçeği burnunda çiftin hem gözlerden uzak olmak hem de Karadeniz'in güzelliklerini keşfetmek için bölgede tatile çıktığı iddia edildi.

Reklam
Reklam

Mahkum dizisinin başrol oyuncusu İsmail Hacıoğlu gönlünü meslektaşı Aslıhan Gürbüz’e Kaptırdı. Merve Çağıran ile yaşadığı aşk çok konuşulan ve daha sonrasında da birçok ünlü isim ile adı anılan İsmail Hacıoğlu ile Aslıhan Gürbüz'ün bir süredir birlikte olduğu ve şu anda da beraber tatilde oldukları iddia edildi. Ünlü çift huzurlu bir tatil için Karadeniz'in tercih etti.
 

Karadeniz'de tatil yapıyorlar

İkisi de doğayı çok seven Aslıhan Gürbüz ve İsmail Hacıoğlu hem güzelliklerini keşfetmek hem de gözlerden uzak huzurlu bir tatil yapmak için Karadeniz'i tercih etti. Birçok meslektaşı Güney Sahillerinde plajlar da tatil yaparken ünlü çift Karadeniz’deki tatillerinden fotoğraflar paylaşıyor.
 

En son Masumlar Apartmanında oynamıştı

İsmail Hacıoğlu bu sezonun en iyi dizilerinden biri olarak bilinen Mahkum dizisinde savaş ve barış adlı ikiz kardeşlere Hayat veriyor. Muhteşem performansı ile bu sezonun en çok konuşulan oyuncularından olan İsmail Hacıoğlu'nun aşk yaşadığı iddia edilen Aslıhan Gürbüz ise en son Masumlar Apartmanı dizisinde rol almıştı.