İsmail Hacıoğlu'nun yüzüne fünye patladı

TAKİP ET

Ekranların sevilen yüzü İsmail Hacıoğlu'nun sette talihsiz bir kaza yaşadığı öğrenildi. Ünlü oyuncunun film setinde yaşadığı kaza herkesi korkuttu. Aksiyon sahnesinde kullanılan fünyenin ünlü oyuncunun yüzüne patladığı öğrenildi. Sağlık durumu merak edilen Hacıoğlu'nun sevenleri son durumu araştırmaya başladı. Ünlü oyuncunun talihsiz kaza sonrası yaralandığı bilgisine ulaşıldı.

Reklam
Reklam

Ekranların sevilen yüzü İsmail Hacıoğlu’nun sette talihsiz bir kaza yaşadığı öğrenildi. Ünlü oyuncunun film setinde yaşadığı kaza herkesi korkuttu. Aksiyon sahnesinde kullanılan fünyenin ünlü oyuncunun yüzüne patladığı öğrenildi. Sağlık durumu merak edilen Hacıoğlu’nun sevenleri son durumu araştırmaya başladı. Ünlü oyuncunun talihsiz kaza sonrası yaralandığı bilgisine ulaşıldı. 49 filminin setinde yüzünde fünye patlaması sonucunda yaralanan İsmail Hacıoğlu’nun yaralandığı öğrenildi. Aksiyon sahnesinde kullanılan fünyenin erken patlatılması sonucunda ünlü oyuncunun yaralandığı öğrenildi. İlk müdahalesi ambulansta yapılan oyuncunun yüzünde ve vücudunda yaralar oluştu. İşte tüm detaylar…

Film Setinde Kaza

Ünlü oyuncu İsmail Hacıoğlu’nun başrolünde yer aldığı 49 filminin setinde talihsiz bir kaza yaşandı. Milli İstihbarat Teşkilatı’nın başarısının anlatıldığı 49 filminin çekimleri Kilis’te devam ederken filmin oyuncu kadrosunda ise İsmail Hacıoğlu, Hande Doğandemir, Doğukan Polat, Sinan Tuzcu, Hasan Küçükçetin ve Kerem Alışık gibi isimler yer alıyor.

Yüzüne Fünye Patladı

Filmin çekimleri hız kesmeden devam ederken setten talihsiz bir kaza haberi geldi. Alınan bilgilere göre aksiyon sahnesinde kullanılan fünye, ünlü oyuncu İsmail Hacıoğlu’nun yüzüne patladı. Çekim sırasında görevlinin fünyeyi planlanandan erken patlatması sonucunda ünlü oyuncu yaralandı. İlk müdahalesi sette bulunan ambulansta yapılan Hacıoğlu’nun Kilis’te kaldığı otelde dinlendiği ve hem yüzünde hem de vücudunda yaralar oluştuğu öğrenildi.

49 Filminin Konusu

İsmail Hacıoğlu ve Kerem Alışık’ı buluşturan 49 filmi, 2014’te Musul’u ele geçiren DEAŞ militanlarının Türkiye Cumhuriyeti Musul Başkonsolosluğundaki 49 Türk vatandaşı rehin almasıyla yaşanan tüm süreci ve bu süreci başarılı bir şekilde yöneten Milli İstihbarat Teşkilatı’nın kahramanlık hikayesini anlatıyor.