İSMEK kurs kaydı nasıl yapılır? 2021-2022 İSMEK başvuru sayfası

TAKİP ET

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından 1996 yılında kurulan Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları (İSMEK), birçok kişi tarafından tercih edilmekte ve yararlanılmaktadır. Peki, İSMEK kurs kaydı nasıl yapılır? İşte, 2021-2022 İSMEK başvuru sayfası... 

Reklam
Reklam

İSMEK, 1996 yılında kurulan İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları adıyla, insanların genel eğitim ihtiyaçlarına cevap verebilecek, mesleki becerilerini geliştirecek, onları sadece pasif tüketici olmaktan çıkarıp aktif üretici kılacak ve iş gücü piyasasının talep ettiği nitelikli iş gücünü karşılayacak elemanların yetiştirilmesi yönünde yetişkin eğitimi organizasyonları yapmaktadır. 


 

İSMEK kaydı nasıl yapılır? 

İSMEK kayıt tarihlerinin açıklanmasının ardından kayıt işleminizi gerçekleştirmek için ilk olarak https://kursiyer.ibb.istanbul/ adresine gitmelisiniz. 

Ardından karşınıza çıkan sayfada sizden istenen T.C. kimlik numaranız ve doğum tarihiniz gibi bilgileri doldurarak sayfaya giriş yapınız. 

Açılan sayfada Öğrenci Şartnamesi, Online Başvuru ve Kayıt Şartları, KVKK Aydınlatma ve Rıza Metni karşınıza çıkacaktır. Bunları okuyarak onaylamanız gerekmektedir. Onaylamak için yan taraflarında bulunana kutucukları işaretlemeniz yeterlidir. Ardından ‘Onayla’ butonuna basınız. 

Sisteme ilk defa giriş sağlayanların karşılarına Kursiyer Kayıt Formu çıkmaktadır. Sayfaya giriş yapınca karşınıza otomatik olarak çıkan formda sizden istenilen bilgileri eksiksiz bir şekilde girerek ‘Güncelle ve Kurs Seç’ butonuna tıklayın. 

Açılan sayfada bulunan Branşlar, İlçeler ve Kurs Merkezlerini istediğinize göre filtreleyebilirsiniz ve daha sonra istediğiniz kursları seçebilirsiniz. 

Seçtiğiniz filtrelemelere göre çıkan kursları veya kurs merkezlerini seç butonuna göre tıklayarak kurs başvurunuzu tamamlayabilirsiniz. 

Kurs kaydınız oluştuğunda, sisteme girdiğiniz telefon numaranızdan size bilgilendirme mesajı gelecektir. 
İSMEK kayıt işlemleri için tıklayınız. 

İSMEK ismek başvuru ismek başvuru nasıl yapılır ismek başvuru sayfası istanbul büyükşehir belediyesi ibb