Isparta'da Melek Mosso yerine sahne alacak sanatçı belli oldu! Sosyal medya yıkılıyor

TAKİP ET

Isparta'da düzenlenecek olan Uluslararası Gül Festivali'nde sahne alacak olan sanatçılar arasında yer alan ancak belediye tarafından konser programından çıkarılan ünlü şarkıcı Melek Mosso yerine sahne alacak isim belli oldu. Gündeme bomba gibi düşen konser olayının ardından Mosso'ya büyük bir destek gelirken yerine sahneye çıkacak olan sanatçı çok konuşuldu.

Reklam
Reklam

Isparta’da düzenlenecek olan Uluslararası Gül Festivali’nde sahne alacak olan sanatçılar arasında yer alan ancak belediye tarafından konser programından çıkarılan ünlü şarkıcı Melek Mosso yerine sahne alacak isim belli oldu. Gündeme bomba gibi düşen konser olayının ardından Mosso’ya büyük bir destek gelirken yerine sahneye çıkacak olan sanatçı çok konuşuldu. Ahlaksızlığa özendirdiği iddiasıyla konseri iptal edilen Melek Mosso yerine sahne alacak isim belli oldu. Melek Mosso yerine Isparta’da ünlü sanatçı Seda Sayan sahne alacak. Sosyal medyanın gündemine bomba gibi düşen bu gelişmenin ardından konuyla ilgili binlerce yorum yapıldı. İşte detaylar…

Melek Mosso konseri İptal Edildi

Isparta Belediyesi’nin düzenlediği Uluslararası Gül Festivali’nde sahne alacak olan ünlü şarkıcı Melek Mosso’nun konseri ahlaksızlığa özendirdiği iddiasıyla iptal edilmişti. Gündeme bomba gibi düşen konser kararının ardından Mosso yerine sahne alacak ismin açıklanması yeni bir tartışmayı başlattı.



Seda Sayan Sahneye Çıkacak

Melek Mosso olayı sosyal medyada tartışılmaya devam ederken ünlü sanatçı Seda Sayan’dan tepki toplayan bir paylaşım geldi. Sosyal medya hesabından 3 Haziran tarihinde Isparta’da olacağını duyuran Sayan’ın bu paylaşımının ardından Melek Mosso yerine Isparta’da sahne alacak sanatçı da belli olmuş oldu. Sayan’a tepkiler çığ gibi büyürken ‘Kadının kadına şiddeti’ yorumları yapıldı. Seda Sayan ise gelen tepkilerle ilgili herhangi bir açıklama yapmadı.

‘İzin Vermeyeceğim’

Isparta konseri iptal edilen Melek Mosso’ya binlerce destek gelirken kendisi de sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Mosso, ‘Ben bu ülkenin kadınıyım. Fikirlerimle, vizyonumla, hayallerimle, her yeni gün geleceğe sanatımı işliyorum. Genci yaşlısı milyonlarca sevenim var. Birkaç kendini bilmeze kalmadı benim ahlakımı sorgulamak, kadınlık onuruma laf atmak. Bu zihniyetteki insanlar kendi yüreklerindeki karanlığı ve sapkınlığı bizim hayatımıza da sokmaya çalışıyorlar ama buna asla izin vermeyeceğim, VERMEYECEĞİZ… Ben Isparta’ya elbet gidecek ve şarkılarımı söyleyeceğim. Bugün olmazsa yarın sarılacak kalplerimiz.' ifadelerini kullandı.