İsrail polisi, sokak ortasında Filistinliyi gözünü kırpmadan öldürdü!

TAKİP ET

Doğu Kudüs'ün Eski Şehir bölgesindeki Şam Kapısı yakınlarında, bir Filistinliyi bıçaklı saldırıda bulunduğunu iddia eden İsrail polisi, yerde yatan Filistinliyi gözünü kırpmadan silahıyla vurarak öldürdü.

Reklam
Reklam

İsrail güçlerinin işgali altında olan Doğu Kudüs'te insanlık dışı bir olay yaşandı. Eski Şehir bölgesindeki Şam Kapısı yakınlarında, bir Filistinli İsrail polisi tarafından vurularak öldürüldü. İsrail polisinin kendilerine bıçaklı saldırıda bulunduğunu öne sürdükleri Filistinliyi, yaralı halde yerde yattığı sırada silahıyla vurarak öldürmesi sosyal medyada büyük tepki topladı.



İsrail polis merkezinden yapılan yazılı açıklamada ise Doğu Kudüs'te bıçaklı saldırı girişiminde bulunan bir Filistinlinin polis tarafından etkisiz hale getirildiği ve olayda bir İsrail vatandaşının hafif şekilde yaralandığı belirtildi. Sosyal medyaya yansıyan görüntülerde ise olayda yerde yaralı halde kıvranan kişiye polisin ateş açarak öldürdüğü görüldü.



İsrail polisinin Eski Şehir çevresinde geniş güvenlik önlemleri aldığı ve olayın meydana geldiği noktada da bir ceset torbası olduğu görülürken İsrail güvenlik güçlerinin, sağlık ekiplerine yaralıya müdahale etmeleri için vermediği de öğrenildi. Olay yerinde İsrail polisiyle arbede sırasında ise 3 Filistinlinin yaralandığı bildirildi.

israil doğu kudüs filistinli israil polisi infaz