İşsizlik maaşı ile kredi çekebilir miyim? işsizlik maaşına kredi veren bankalar

TAKİP ET

Ülkemizde milyonlarca insan kredi kullanmaktadır. İşsizlik maaşı alan vatandaşlarımız işsizlik maaşına kredi verilir mi sorusunun yanıtlarını internet üzerinden aramaya başladı. İşsizlik maaşına kredi veren bankalar belli oldu.

Reklam
Reklam

Ülkemizde milyonlarca işsiz bulunmaktadır. Çalışırken belli bir süre çalıştıktan sonra işsiz kalan kişilere işsizlik maaşı verilir. Bunun yanında ülkemizde milyonlarca insan kredi kullanmaktadır. İşsizlik maaşı alan vatandaşlarımız işsizlik maaşına kredi verilir mi sorusunun yanıtlarını intenet üzerinden aramaya başladı. İşsizlik maaşına kredi veren bankalar belli oldu. Birçok banka çeşitli fırsatlarla müşterilerine kredi imkanı sünüyor. Nakit ihtiyacınız varsa kredi çekerek bu ihtiyacımızı karşılayabilirsiniz.

İşsizlik Maaşına Kredi Veren Bankalar

Eğer nakit ihtiyacı duyuyorsanız ve kredi çekmek istiyorsanız öncelikle bir gelirinizin olması ve kredi notunuzun yüksek olması gerekiyor. Kredinin ödenmesinde geliriniz önemlidir. Ayrıca bankalar kredi notu düşük kişilere kredi vermemektedir. İşsizlik maaşı küçük olduğu için bankalar maalesef kredi vermiyor. Ancak bazı bankalar gerekli şartları taşımanız halinde işsizlik maaşı ile kredi çekmenize imkan veriyor. Bu bankalar;

Yapı Kredi

Enpara

CepteTEB

ING Bank

Yukarıdaki bankalar gerekli şartları taşımanız halinde size işsizlik maaşı ile kredi veriyor. Genel olarak bankaların mobil uygulamaları üzerinden kredi başvurusu yapabilirsiniz.

İşsizlik Maaşı İle Ne Kadar Kredi Alınır?

İşsizlik maaşı ile kredi çekebilmek kolay değildir. Kredi çekmek isteyen kişinin üç ay boyunca sigortalı olması gerekiyor. Ancak bazı bankaların sağlamış olduğu düşük miktarlı krediler alabilirsiniz. Ancak bu krediyi alabilmek için yine bazı şartları taşımanız gerekiyor. Bankaların kredi şartlarını iyi bir şekilde araştırdıktan sonra başvurunuzu yapabilirsiniz. İşsizlik maaşı ile kredi başvurusu yaparken gelir belgesi gösteremiyorsunuz. Bundan dolayı bankalar sizden kefil veya teminat gibi şeyler isteyebilir.

Enpara İşsizlik Maaşına Kredi Veriyor

Finansbank tarafından oluşturulan Enpara.com, dijital bankacılık hizmetidir. Herhangi bir şubesi olmamakla beraber mobil bankacılık ve ATM üzerinden işlem yapabilirsiniz. Bu banka üzerinden işsizlik maaşı alanlar kredi başvurusunda bulunabilir.

CepteTEB İşsizlik Maaşına Kredi Veriyor

CepteTEB ile işsizlik maaşı üzerinden kredi başvurusu yapabilirsiniz. Öncelikle bu uygulamanın intenet sitesini ziyaret ederek detaylı bilgi alabilirsiniz.

Hazırladığımız bu haberde işsizlik maaşına kredi veren bankaların sizler için açıklanmış olduk. İşsizlik maaşı ile kredi veren bankalar olsa da maalesef işsizlik maaşı üzerinden kredi almak hiç de kolay değildir. Çünkü işsizlik maaşı geçici süreliğine verilmektedir. İşsizlik maaşı ile kredi veren bankalardan kredi almak isterseniz sizden kefil veya teminat isteyecektir. Ayrıca kredi miktarı düşük olacaktır.

Tavsiye olarak işsizlik maaş alıyorsanız kredi başvurusu yapmamanızı tavsiye ediyoruz. Zaten maaş almadığınız için ödemekte zorluk çekebilirsiniz. Ayrıca çekeceğiniz kredi miktarı oldukça düşük olacağından ihtiyaçlarınızı karşılamayabilir. Bu açıdan kredi çekmek istiyorsanız iyi bir maaş veren işe girmeniz sizin için daha iyi olacaktır.

işsizlik maaşı kredi işsizlik maaşına kredi veren bankalar işsizlik maaşıyla kredi alınır mı