İstanbul'a giriş yasağı sona erdi! Trafikte akış yeniden sağlandı..

TAKİP ET

Şiddetli yağan kar yağışı nedeniyle İstanbul'da kapanan yollar, ekiplerin yoğun çalışmaları sonrası temizlendi ve tekrar trafiğe açıldı. Konuyla ilgili açıklama yapan Bakan Karaismailoğlu, karayollarına bağlı olan yollarda herhangi bir kapanma olmadığını duyurdu.

Reklam
Reklam

Cuma günü başlayan ve hafta sonu şiddetini artırarak devam eden kar yağışı kent genelinde hayatı felç etti. Hem İstanbul içi hem de il dışından kente giriş yapılan yollarda trafikte nasibini aldı. Bazı yollarda sürücüler özel araçlarını kilitleyerek terk etmek zorunda kaldı.



Ekiplerin yoğun çalışmaları sonrası kapalı olan tüm yollar trafiğe tekrar geri açılırken, konuyla ilgili açıklama yapan Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu, şu an için kapalı herhangi bir yolun olmadığını ve İstanbul'a giriş yasağının kaldırıldığını duyurdu. Bakan Karaismailoğlu'nun açıklaması sonrası bir açıklama da Vali Ali Yerlikaya'dan geldi. Vali Yerlikaya açıklamasında Trakya ve Anadolu istikameti tarafından İstanbul'a gelecek olan araçlar için koyulan giriş kısıtlamalarını kaldırıldığını bildirdi.
 

istanbul trafik durumu hangi yollar trafiğe açık kar yağışı istanbula giriş yasağı