İstanbul Cihangir'de lüks kafede baltalı saldırgan paniği

TAKİP ET

İstanbul Beyoğlu Cihangir'de lüks bir kafede baltalı saldırgan dehşet saçtı. Saldırgan kafede oturan bir kişinin yanına gelip kavgaya tutuşurken elindeki baltayı sağa sola savurması dikkat çekti. kafede bulunan müşteriler panik halinde kaçıştı. Dehşet anları güvenlik kamerası kayıtlarına yansıdı.

Reklam
Reklam

İstanbul Beyoğlu'nda dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda Cihangir'de bir kafede oturan kişi ile yanına gelen biri arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında sonradan gelen şahıs çıkardığı baltayı sağa sola sallamaya başladı. kafede bulunan diğer müşteriler saldırganın elindeki baltayı görünce panik halinde kaçmaya başladı. Bazı müşteriler ise araya girerek baltalı saldırganı engellemeye çalıştı. Olayın ardından tehditler savuran saldırgan olay yerinden uzaklaştı. Şans eseri yaralanan olmadı.

O anlar güvenlik kamerası kayıtlarına yansıdı

Cihangir'de lüks bir kafede meydana gelen olay sonrası kavganın yaşandığı kafenin bitişiğinde çalışan Halil Erim yaptığı açıklamada şöyle konuştu; "Önceden randevulaşıp burada karşılaşmışlar, aniden birbirlerine girdiler. Kavga çıkınca ben de müşteriler de kaçıştı Baltanın vurulduğu masada 5 müşteri oturuyordu tam adamların ortasına vurmuş, müşterilerin eline koluna gelebilirdi. Kavga edenler daha sonra bağrışarak gittiler, polisi aradık olayı bildirdik”. Diğer yandan baltalı saldırganın baltayı salladığı sırada yaşananlar güvenlik kamerası kayıtlarına yansıdı.