İstanbul'da ahırdan bozma ev için istenen kira sosyal medyanın gündeminde

TAKİP ET

Ahırdan kira fiyatlarının geldi. Herkesi şaşkına çevirmeye devam ediyor. Bu defa İstanbul Esenler'de ahırdan bozma bir ev için istenen kira bedeli sosyal medyanın gündemine oturdu. Sosyal medya kullanıcıları evi görünce hayvan bağlasan durmaz ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Son 2 yıl içinde Türkiye genelinde artan fahiş kira ücretleri İstanbul'da rekor üstüne rekor kırmaya devam ediyor. Kira artışı öyle bir noktaya geldi ki artık yıkık dökük harabe evler için binlerce lira kira isteniyor. Yine öyle bir kiralık ev ilanı sosyal medyanın gündemine oturdu. İstanbul Esenler'de bulunan duvarları yıkılmış ahırdan bozma bir evi binlerce kira ile kiralamak isteyen ev sahibinin o ilanı sosyal medyanın gündemine oturdu. Üstelik bu evi tutmak için arayanlarda oldu.

Kiralık ev fiyatları özellikle büyükşehirlerde aldı başını gitti fakat Ev sahipleri de bu durumu İyi de niye fırsata çevirmeye devam ediyor. Son olarak İstanbul'da paylaşılan bir kiralık ev ilanı görenleri hayrete düşürdü. İstanbul Esenler'de ahırdan bozma bir ev için istenen kira ücreti herkesi şaşkına çevirdi. Evin fotoğraflarını veren sosyal medya kullanıcıları “hayvan bağlasan durmaz” yorumlarını yaptı.

Yıkık dökük ev için 4 bin lira kira istiyor

Sosyal medyada paylaşılan ve İstanbul Esenler'de olduğu öğrenilen kiralık ev ilanında kira bedeli olarak 4000 TL istendi. Evi tutmak için emlakçıyı arayanları indirim istedi ancak emlakçı indirim yapmayı da kabul etmedi. Duvarları yıkılmak üzere olan içi harabe olan ev için kira bedeline ek olarak 4000 TL depozito isteniyor. Sosyal medyada paylaşılan ilana tepkiler büyüyünce emlakçı ilanı yayından kaldırdı.