İstanbul'da aile sağlığı merkezinde satırlı saldırı

TAKİP ET

İstanbul'da elinde bulunan satır ile aile sağlığı merkezine giren bir kişi paniğe sebep oldu. Elindeki satır ile sağa sola saldıran saldırgan daha sonra sağlık merkezini terk etti.

Reklam
Reklam

İstanbul’da gerçekleşen olayda edinilen bilgilere göre bir aile sağlığı merkezinde kimliği belirlenemeyen bir kişi  elinde satır ile geldi. Sağlık merkezinde bulunan duvardaki panolara ve oturaklara satır ile vuran şahıs, daha sonra elindeki satırı fırlatarak aile sağlık merkezini terk etti. Öte yandan olaya tanık olan doktorlar ve diğer çalışanlar, satırlı şahıstan kendilerini korumak için odaya kaçarak saklandı. Kimliği belirlenemeyen şahıs kimseye zarar vermeden aile sağlık merkezini terk etti. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler aile sağlığı merkezinde inceleme yaparak şahsı yakalamak için çalışma başlattı. Polis ekiplerinin titiz çalışması sonrası, şahsın 15 Kasım tarihinde Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Eğiştim ve Araştırma Hastanesine yatırıldığı öğrenildi.

Diğer yandan satırlı şahsın sağlık ocağında paniğe sebep olduğu o anlar güvenlik kameraları tarafından anbean kaydedildi. Görüntülerde şahıs elindeki satırla duvara ve duvardaki panolara vuruyor, ardından satırı yere fırlatıyor. Olaya tanık olan doktor ve çalışanlar kendilerini korumak için odaya saklanıyor.

İstanbul Saldırı Satır Aile sağlığımerkezi