İstanbul'da arkadaşını kalbinden bıçakladıktan sonra TikTok çekti

TAKİP ET

İstanbul Büyükçekmece'de gençler arasında sözlü tartışma sonra arkadaşlardan biri tartıştığı diğer arkadaşını kalbinden bıçakladı. Olay sonrası TikTok çeken gencin sözleri ise tüyler ürperten cinsten oldu.

Reklam
Reklam

İstanbul'un Zeytinburnu ilçesinde yaşayan ve Büyükçekmece'ye arkadaşlarının yanına misafir olarak giden Doğu Türkistanlı 16 yaşındaki Y.B.D. arkadaşı Ensar H. (17) ile laf atma meselesinden dolayı bir sözlü tartışma yaşadı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine 16 yaşındaki Y.B.D, elindeki bıçakla arkadaşı Ensar H.'yi kalbinden bıçakladı.


Olayın hemen ardından yaralanan Ensar G. apar topar hastaneye kaldırılırken polis tarafından gözaltına alınarak emniyete getirilen Y.B.D ile yanındaki arkadaşı Y.U. karakolda bir video çektiler. Çektikleri videoyu TikTok hesabından yayınlayan Y.B.D'nin videoda 'sizce ben adam vurduktan sonra karakolda TikTok çekmiş miyimdir' ifadelerini kullanması şaşkınlık yarattı.


Hastanede yoğun bakımda tedavi gören Ensar H.'nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenilirken, gözaltına alına Y.B.D.'nin de tutuklanarak cezaevine gönderildiği bildirildi.


 

istanbul beylikdüzü bıçaklı saldırı tiktok