İstanbul'da bir erkek takip ettiği kadını tekbir getirerek defalarca bıçakladı

TAKİP ET

İstanbul Sultangazi'de bir adamın dakikalarca takip ettiği bir kadını tekbir getirerek defalarca bıçakladığı öğrenildi. Talihsiz kadını sırtından defalarca bıçakladıktan sonra kaçmaya çalışan saldırgan çevredekiler tarafından yakalanarak polis ekiplerine teslim edildi. Yaşananlar ise herkesi şaşkına çevirdi.

Reklam
Reklam

İstanbul Sultangazi’de bir adamın dakikalarca takip ettiği bir kadını tekbir getirerek defalarca bıçakladığı öğrenildi. Talihsiz kadını sırtından defalarca bıçakladıktan sonra kaçmaya çalışan saldırgan çevredekiler tarafından yakalanarak polis ekiplerine teslim edildi. Yaşananlar ise herkesi şaşkına çevirdi. Evine gittiği sırada bir adam tarafından 3 kere sırtından bıçaklanan Ayfer Orak isimli kadının hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenilirken kadını bıçaklayan şüpheli ise tutuklandı. Olayı gören vatandaşlar ise şahsın kadını tekbir getirdikten sonra bıçakladığını söyledi. İşte akıl almaz olayın tüm detayları…

Arkasından Saldırdığı Kadını Bıçakladı

Olay, İstanbul Sultangazi Cumhuriyet Mahallesi’nde geride bıraktığımız Cuma günü saat 20.00 sularında meydana geldi. Ayfer Orak isimli bir kadın evine gittiği sıralarda kendisini takip eden Abdullah Körük tarafından saldırıya uğradı. Talihsiz kadın sırtına aldığı 3 bıçak darbesiyle ağır yaralanarak yere yığıldı. Abdullah Körük ise kadını yaraladığı bıçağı çöp konteynerine atarak olay yerinden kaçmaya çalıştı. Çevredekiler tarafından kaçmasına izin verilmeyen saldırgan yakalanarak polis ekiplerine teslim edildi.

Saldırgan Tutuklandı

Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılan Ayfer Orak’ın hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Olayın ardından baygınlık geçiren saldırgan Abdullah Körük’ün de hastanedeki tedavisi sonrası ifadesi alındığı ve verdiği ilk ifadede kadını neden bıçakladığını hatırlamadığını söylediği öğrenildi. Saldırganın savcılıktaki ifadesinde ise bıçakladığı kadını tanıdığını söylediği aktarıldı. Saldırgan Abdullah Körük, işlemlerinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diğer yandan saldırıya uğrayan Ayfer Orak’ın ağabeyinin de hastanede sağlık çalışanlarına saldırmaya çalıştığı ve bu sebeple gözaltına alındığı bilgisine ulaşıldı.

Tekbir Getirerek Saldırmış

Olayın ardından görgü tanıklarından biri ‘Bir çığlık duyduk. Şüpheli tekbir getirmiş, kadına saldırmış. Şüpheliyi yakaladık. Burada artık rahat yürüyemiyoruz’ ifadelerine yer verdi.