İstanbul'da dehşet! Kaçırıldıktan sonra canlı canlı mezara gömüldüler

TAKİP ET

İstanbul'da bir kavgaya karışan ve daha sonra kaçırılarak silahla yaralanana iki kişi, kaçıran kişiler tarafından canlı canlı mezara gömüldüler. Kendi çabalarıyla mezardan çıkan Ahmet Ç., ve Muhammet Ç. şans eseri hayatta kalmanın mutluluğunu yaşıyorlar.

Reklam
Reklam

Yılbaşı akşamı İstanbul Beyoğlu'ndaki bir apartta konaklayan Ahmet Ç. ve Muhammet Ç. isimli iki arkadaş, apartın sahibi ile bir tartışma yaşadı. İddialara göre Ahmet Ç., saatini emanete bıraktı ve bunu öğrenen Abdullah A. isimli bir kişi de emanetçiden Ahmet Ç.'ye ait saati satın almıştı. Taraflar arasında başlayan tartışma kısa süre sonra arbedeye dönüşürken iki arkadaş apart sahibini darp edip, olay yerinden ayrıldılar.


Ahmet Ç. ve Muhammet Ç. daha sonra Şişhane sokağında ilerlerken yanlarına yanaşan aracın içinde bulunan apart sahibi ve onun arkadaşı Mücahit B., Fırat A., Güven E. ve Mücahit B., silahla iki arkadaşı ayağından ve omzundan yaraladıktan sonra zorla araca bindirdi. İki arkadaş Eyüpsultan'daki ormanlık alana götürülürken araçtan çıkarılan kazma ve kürekle iki büyük çukur kazıldı. Kazılan çukura boyunlarına kadar gömülen Ahmet Ç. ve Muhammet Ç. kurtulmak için büyük çaba harcadı.


Kendilerini oraya gömen şahısların bölgeden ayrılmasını hemen ardından mezardan çıkmayı başararak Ahmet Ç., yarı baygın halde olan arkadaşı Muhammet Ç.'yi de bulunduğu yerden çıkardı. O sırada bölgede devriye gezen jandarma iki arkadaşın yardımına yetişti ve hastaneye kaldırılmalarına yardım etti. Hastaneden 39 yaşındaki Ahmet Ç. normal servise 36 yaşındaki arkadaşı Muhammet Ç.'de yoğun bakıma alınırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
 

istanbul kaçırılma canlı mezara gömülme yılbaşı