İstanbul'da ekmek ne kadar oldu? Zamdan sonra ekmek fiyatı kaç tl oldu?

TAKİP ET

İstanbul Ticaret Odası açıkladı. İstanbul'da ekmek fiyatlarına zam yapıldı. Vatandaşlar İstanbul'da ekmek ne kadar oldu, zamdan sonra ekmek fiyatı kaç TL oldu ve İstanbul'da ekmek fiyatlarına ne kadar zam yapıldı sorularını araştırmaya başladı.

Reklam
Reklam

İstanbul’da ekmek fiyatlarına zam geldi. İstanbul Ticaret Odası’na bağlı ekmek fırınlarında yeni fiyatlarla satışlar başladı. Vatandaşlar İstanbul’da ekmeğe zam mı geldi, ekmek ne kadar oldu sorularını araştırmaya başladı.
İTO resmi sayfasından yapılan açıklamada 230 gramlık ekmeğin 2,5 TL’den satılacağına yer verildi. Yeni satış fiyatıyla birlikte ekmeğe %25 oranında zam gelmiş oldu.
Söz konusu zammın yapılmasında fırıncıların başvurularının etkili olduğu öğrenildi. Un ve diğer ham maddelere gelen zamlarla birlikte fırıncıların satışlarda zarar etmeye başlamasının ardından yapılan başvurular sonucu ekmeğe zam yapıldı.
İstanbul’da ekmeğe zam mı geldi?
İTO ekmeğe zam yapılması yönündeki başvuruları dikkate alarak zammı onayladı. Buna göre %25 oranında zam yapılan ekmek fiyatlarıyla 230 gram ekmek 2,5 liradan satılmaya başlandı.
 

ekmek zam istanbul