İstanbul'da esrarengiz olay! Eski sevgililer evlerinde kalplerinden vurulmuş olarak bulundu

TAKİP ET

İstanbul Bakırköy'de ayrıldıktan sonra aralarında yaşadıkları sorunları konuşmak için tekrar buluşan Alper Balcı ve Suna Tanrıkulu kalplerinden vurulmuş olarak bulundu. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edilirken yapılan incelemede Alper Balcı'nın hayatını kaybettiği Suna Tanrıkulu'nun ise yaralı olduğu tespit edildi. Yaralı genç kadın hastaneye kaldırıldı.

Reklam
Reklam

İstanbul Bakırköy'de meydana gelen olayda iddiaya göre bir süre önce ayrılan Alper Balcı ve Suna Tanrıkulu çifti aralarında yaşanan sorunları konuşmak için bir araya geldi. Balcı’nın evinde buluşan çift, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri tarafından kanlar içinde bulundu. Çiftin kalplerinden vurulmuş olduğu tespit edilirken yapılan İnceleme sonucunda Alper Balcı'nın hayatını kaybettiği Suna Tanrıkulu’nun ise yaralı olduğu belirlendi.
 

Eski sevgili oldukları öğrenildi

Alınan bilgiye göre 20 yaşındaki Alper Balcı bir kafede garson olarak çalışıyordu. Yine 20 yaşında olan eski sevgilisi Suna Tanrıkulu ile 16 Haziran Perşembe günü Zeytinlik Mahallesi milliyetçi sokakta bulunan 4 katlı binanın bodrum katında bir araya geldi. Çiftin buluştuğu daireden kısa süre sonra 2 el silah sesi duyuldu.
İddiaya göre Alper Balcı A.C. isimli arkadaşını Telefonla bir arkadaşını arayarak "Suna kendini vurdu, çabuk gel" dedi. Bunun üzerine A.C.'nin ihbarıyla Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Eve Gelen Polis ve sağlık ekipleri Balcı ve Tanrıkulu’nun sol görüşlerinden vurulmuş olduğunu belirledi.

Biri öldü biri ağır yaralı

Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede Alper Balcı'nın hayatını kaybettiği tespit edilirken Tuna Tanrıkulu ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili polis ekipleri tarafından Geniş çaplı soruşturma başlatıldı.