İstanbul'da kadın sürücü ortalığı birbirine kattı! Polise küfürler yağdırdı

TAKİP ET

İstanbul'da bir kadın sürücü henüz bilinmeyen bir sebeple sinirlenerek ortalığı birbirine kattı. kaçmaya çalışırken park halindeki araçlara çarpan kadın aynı zamanda başka bir araçla da kafa kafaya çarpıştı. Öfkeden deliye dönen kadın vatandaşlara küfür ve hakaretler savururken polis ekipleri bile kadını sakinleştiremedi.

Reklam
Reklam

İstanbul'da bir kadın sürücünün yaptıkları hayrete düşürdü. Park halinde bulunan araçlara çarpan kadın vatandaşların kendini durdurma çabası üzerine öfkeden deliye döndü. Kendisine engel olmaya çalışan vatandaşlara hakaret ve küfürler Yağdıran kadını polis ekipleri de sakinleştiremedi. Sonunda kadına ters kelepçe takıldı Ancak bu sırada daha küfür tehdit ve hakaretler havada uçuştu. Alkollü olduğu öğrenilen kadın polis tarafından gözaltına alındı.

Vatandaşlara Hakaretler Savurdu

İstanbul Kağıthane'de meydana gelen olayda kadın bir sürücü park halinde bulunan iki araca çarptıktan sonra kaçmaya çalıştı. Ancak kaçtığı sırada başka bir araçla kafa kafaya çarpışınca araçtan inerek ortalığı birbirine kattı. Çevrede bulunan vatandaşlara tehdit ve hakaretler savuran kadın olay yerine gelen polisler tarafından da sakinleştirilemedi. Bunun üzerine polisler kadın sürücüye ters kelepçe uygulamak zorunda kaldı. Alkollü olduğu iddia edilen kadın kelepçeli şekilde de olsa polislere saldırdı.

Gözaltına Alındı

Bunun üzerine polis ekipleri tarafından gözaltına alınan Kadın hakkında işlem başlatılmak üzere emniyete götürüldü. Ancak kadın sürücünün bu sırada da yaptıkları akıllara durgunluk verdi. Polise tekmeler savuran kadın kendisini görüntüleyenlerede küfürler yağdırdı.