İstanbul'da kar alarmı! Tüm Otogar çıkışları ve E-5 trafiğe kapatıldı!

TAKİP ET

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı bir son dakika açıklamasında Esenler, Harem ve cep otogar çıkışlarının yarın 08.00'e kadar durdurulma kararı alındığını bildirdi. Vali Yelikaya duyurusunda E-5 karayolunun da trafiğe kapatıldığını açıkladı.

Reklam
Reklam

İstanbul'da etkili olan yoğun kar yağışları hayatı durma noktasına getirdi. Akşam saatlerine doğru yağışların daha da artacağı yönünde yapılan uyarılar sonrası bazı yolların trafiğe kapatılmasına karar verildi.



Sosyal medya hesabı üzerinden bir son dakika açıklaması yapan İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Esenler, Harem ve cep otogar çıkışlarının yarın 08.00’e kadar durdurulma kararı alındığını bildirirken Beylikdüzü-Büyükçekmece arasındaki E-5 karayolunun da ulaşıma kapandığını açıkladı. Trakya’dan İstanbul’a geçişler ise yoğun kar yağışından dolayı bir süreliğine yasaklandı.



UZMANLARDAN ZORUNLU OLMADIKÇA DIŞARI ÇIKMAYIN UYARISI!

Uzmanlar, İstanbul'da saat 17.00'den itibaren kar fırtınası beklenildiğini söylerken vatandaşlara zorunlu olmadıkça dışarı çıkılmaması gerektiği uyarısında bulundular. Kapanan yollara sevk edilen ekipler yoları açmak için çalışmalarını sürdürürken özellikle Trakya istikameti tarafından zorunlu olmadıkça yola çıkılmaması gerektiği bildirildi.

 

istanbul kar alarmı ali yerlikaya otogar çıkışları e 5 karayolu trafik trafiğe kapanan yollar