İstanbul'da kar yağışı kaç gün sürecek?

TAKİP ET

Kar yağışı tüm yurt genelinde etkili olmaya başladı. Özellikle İstanbul'da kar yağışının ne kadar etkili olacağı araştırılmaktadır. İstanbul'da kar yağışı kaç gün sürecek? Bu haberimizde İstanbul'da etkili olacak kar yağışına ilişkin detayları sizler için derledik. İşte kar yağışıyla ilgili detaylar...

Reklam
Reklam

İstanbul'da beklenen kar yağışı Silivri'den gelirken İstanbul merkezde yağmur yağmaya başlayınca, yağmur nedeniyle trafik yoğunluğu %71'e yükseldi. İstanbul'da hayatı etkileyen kar yağışının ne kadar süreceği merakla bekleniyordu. İstanbul'da kar yağışı ne kadar sürecek?

İstanbul kar yağışı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yaptığı uyarının ardından Trakya'da kar etkisini göstermeye başladı. Bulgaristan sınır köylerinde kar kalınlığı 5 santimetreden fazla.Yoğun karla birlikte her şey beyaza döndü. Kar yağışı, Lalapaşa ilçesinde Balkanlar'a açılan sınır kapısı Hamzabeyli yolunda da etkili oldu.Yol ekibi, Hamzabeyli sınır kapısı yolunun trafiğe kapanmaması için çalışma başlattı. Kar etkisini artırmaya devam etmesi bekleniyor.

Sıcaklıklar birkaç gün boyunca sıfırın altında kalacak. Cumartesi ve Pazar günü başlayan kar yağışının önümüzdeki hafta ortasına kadar devam etmesi bekleniyor. İstanbul'un birçok yerinde buzlanma ve don olayları yaşanması muhtemel iken, son haftalarda görülen hafif karın aksine bu kar yağışı hayatı olumsuz etkileyebilir.

İstanbul kar yağışı Kar yağışı ne kadar sürecek? İstanbul hava durumu