İstanbul'da katliam gibi kaza! Otomobilden fırlayarak iki araç aracına sıkıştı

TAKİP ET

Pendik Kaynarca mevki D-100 Karayolu Ankara istikametinde gerçekleşen zincirleme kazada direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü otomobilden fırlayarak TIR ve çekici arasında kaldı. İki araç arasında sıkışan kişi feci şekilde can verdi.

Reklam
Reklam

Gece saatlerinde  D-100 Karayolu Pendik Kaynarca mevkii Ankara istikametinde gerçekleşen olayda edinilen bilgilere göre seyir halinde olan bir tır TIR, önünde oluşan trafikten dolayı yavaşladı. Bu esnada aşırı hızlı olduğu öğrenilen bir otomobil, kaygan zeminde sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu TIR'a arkadan çarptı. Kaza sonrasında arkadan bir  çekici ise önünde kaza yapan otomobile ve TIR'a arkadan çarptı. Kaza sebebiyle otomobilde bulunan Cüneyt Ç. adlı kişi otomobilden fırlayarak TIR ve çekici arasında sıkışarak feci şekilde can verdi.

Olayın ihbar edilmesiyle bölgeye çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde otomobilden fırlayan  Cüneyt Ç.'nin hayatını kaybettiği belirlenirken, otomobilin sürücüsü ile çekicide bulunan 2 kişi itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. İlk müdahale olay yerinde gerçekleşirken yaralılar ambulanslar ile hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların birinin durumunun ağır olduğu belirtildi.

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI
Gerçekleşen kaza sebebiyle D-100 Karayolu'nun Kocaeli istikameti yaklaşık 3 saat trafiğe kapatıldı. Trafik yan yoldan kontrollü olarak verildi. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Cüneyt Ç. ‘nin cenazesi otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı. Kazaya karışan araçların çekilmesiyle yol trafiğe açılırken polis ekipleri kazayla ilgili çalışma başlattı.

İstanbul Kaza D-100 Kaynarca