İstanbul'da koca dehşeti! Çocuğu kucağında olan eşine 12 el ateş etti

TAKİP ET

Kağıthane'de taksi şoförlü olarak çalışan bir kişi boşanma aşamasında olduğu eşinin evine giderek ,eşiyle tartışmaya başladı. Şahıs 4 yaşındaki çocuğunu kucağına alarak 3 çocuğunun gözü önünde silahla eşine 12 el ateş etti.

Reklam
Reklam

İstanbul Kağıthane’de gerçekleşen olayda edinilen bilgilere göre Ortabayır Mahallesinde gece saatlerinde4 çocuk annesi 26 yaşındaki Büşra Y. ve Kağıthane’de  taksi şoförlüğü yapan eşi 31 yaşındaki Emre Y. arasında kıskançlık nedeniyle kavga çıktı. Birkaç kez evi terk eden Büşra Y. evine döndüğünde Emre Y. ile tekrar tartışmaya başlayınca Emre Y. ile evleri ayırdılar. Çift daha sonra konuşarak boşanmaya karar verdi. Büşra Y.’yi arayan eşi Emre Y. çocuklara yemek götürmek için eve gelmek istediğini söyledi. Şahıs yemeği bıraktıktan sonra çocuklarından evden çıkmalarını istedi.  O sırada 4 yaşındaki oğlu Y.A.Y.’yi kucağına alan Emre Y. koltukta oturan eşi Büşra Y.’ye tabancaya 12 el ateş etti. Bacak ve kollarına isabet eden ağır yaralanan genç kadın kanlar içinde kalırken saldırgan Emre Y., çocukları Y.A.Y., K.S.Y. ve U.Ö.’yü alarak geldiği taksisiyle olay yerinden ayrıldı. Çocukları önce annesi Nilifer Y.’ye bırakan Emre Y., ardından taksisiyle kaçmaya başladı.

3 ÇOCUĞUNUN GÖZÜ ÖNÜNDE VURDU
Silah sesini duyan komşular evin kapısını kırarak içeriye girdi. Ağır yaralı halde buldukları Büşra Y.’yi ambulansla hastaneye kaldırdılar. Hemen ameliyata alınan Büşra Y., tedavisinin ardından taburcu edildi.  Öte yandan cani kocanın çeşitli suçlardan 7 adet kaydı olduğu öğrenilirken, olayın ardından Emre Y. kaçarken yakalanarak tutuklandı. Metris Cezaevi'ne gönderilen şahsın eşi Büşra Y.’yi birlikte yaşadıkları süreçte birçok kez darp ettiği ve bıçakla yaraladığı da öğrenildi. Yaşanan bu dehşet anlarını anlatan talihsiz kadın “Kapıdan girdikten sonra benimle bir 5 dakika konuşmak istediğini söyledi. Ben de konuşmak istemediğimi, buradan gitmesi gerektiğini söylediğimde 3 çocuğumun gözünün önünde silahını çıkarıp ateş etmeye başladı. 4 yaşındaki oğlumu kucağına alıp o kucağındayken bana ateş etti. Ben bacağıma 3 tane kurşun girdiğini gördükten sonra çığlık atabildim, daha sonra zaten kendimden geçip bayılmışım.” dedi.
GENÇ KADINA 12 KURŞUN YAĞDIRDI
Dehşet anlarını anlatırken adeta tekrar yaşayan talihsiz kadın “Gözümü açtığımda ambulansın taşıma torbalarının üstündeydim. Toplam 12 kurşun attı ama isabet eden, bacakta ve kolda olmak üzere giren çıkan 9 tane var. Bu olayın gerçekleştiği anda da zaten gözünü kırpmadan gözlerimin içine baka baka yaptı. Hiçbir tereddüt, korku hissetmeden ateş etti” dedi. Çocuklarına kavuştuğu için mutlu olduğunu anlatan Büşra Y, "İçeriden mektup gönderiyor. Arama hakkı olduğunda bir kez beni aradı. Aradığında sanki kendisi bunları yapmamış gibi bana çalışıp çalışmadığımı soruyor, ki ben zaten tam olarak ayağa kalkamıyorum şu an. O ise benle dalga geçer gibi 'Ne yaptın işe başladın mı?' gibi şeyler söylüyor. Ben çocuklarımı okula bile götüremiyorum, çocuklarım geri kaldı. Ama o yaşananlardan hiç pişman değil, hala rahat rahat konuşabiliyor. Bir arkadaşım vasıtasıyla öğrendim, ailesi avukat tutmuş. Onu içeriden çıkarmak için özel avukat tutmuşlar. Bir insan canını hiçe sayarak, kendimi geçiyorum çocuklarına yaşattıklarını hiçe sayarak bu adamı içeriden çıkarmaya çalışıyorlar” diye konuştu. Dehşeti yaşayan genç kadın, eşinin cezaevinden çıkmasını istemediğini, çünkü aynı şeyleri yeniden yaşamaktan korktuğunu sözlerine ekledi. 

 

İstanbul Koca dehşeti