İstanbul'da kontrolden çıkan araç park halinde duran TIR'a çarptı!

TAKİP ET

İstanbul Kartal'da bir otomobil ile hafif ticari araç dört yol ağzında çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle savrulan hafif ticari araç, yol kenarında park halinde duran TIR'ın altına girdi. Kazada 2 kişi yaralandı.

Reklam
Reklam

Korkunç kaza dün akşam saat 22:20 sıralarında meydana geldi. Kartal ilçesine bağlı Atalar Mahallesindeki Şehit Hakan Kurban Caddesi ile Betül Sokağın kesişme noktasında meydana gelen kazada edinilen bilgilere göre Betül sokaktan hızla dörtyol ağzına çıkan Fiat marka bir otomobil, cadde üzerinde seyir halinde olan Celal Çalanlı idaresindeki hafif ticari araca çarptı. Çarpmanın şiddetiyle yolda savrulan hafif ticari araç sokak üzerinde park halinde duran TIR'ın altına girdi. 


Kazada hafif ticari araç sürücüsü Celal Çalanlı ile yanındaki yolcu koltuğunda olan kişi hafif bir şekilde yaralanırken, yapılan ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıların ilk kontrollerini olay yerinde yaptıktan sonra ambulanslara alarak hastaneye kaldırdılar.


MAHALLE SAKİNLER PARK EDEN TIRLARDAN ŞİKAYETÇİ

Kazanın olduğu dörtyol ağzında çok fazla kazanın meydana geldiğini söyleyen mahalle sakinleri, TIR'ların yol kenarlarına park edilmesini istemediklerini belirterek yetkililerden bu konuda yardım talep ettiklerini dile getirdiler.
 

istanbul kartal kaza tır