İstanbul'da korkunç olay! Tutuklanan genç baba katili şüphelisi

TAKİP ET

İstanbul Beyoğlu'nda 60 yaşındaki bir adam yaşadığı evde bıçaklanarak ölmüş bulunurken talihsiz adamın öldüğünü 2 saat sonra ihbar eden ve uyuşturucu yüzünden babasıyla kavga eden oğlu ekipler tarafından şüpheli olarak gözaltına alındı.

Reklam
Reklam

İstanbul Beyoğlu’nda gerçekleşen olayda edinilen bilgilere sabah saatlerinde Beyoğlu Hacıahmet mahallesinde acil yardım arayan Osman Yelken, birlikte kaldıkları evde babasının kanepenin üzerinde hareketsiz bir şekilde yattığını ve vücudunda kan izleri ile kesik olduğu ihbarında bulundu.

Karnından 2 kez bıçaklanmış
Olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri, 60 yaşındaki İbrahim Yelken'in kanepe üzerinde bıçaklanmış bir şekilde buldu. Ekiplerin yaptıkları incelemede karnından 2 bıçak darbesiyle öldüğü tespit edildi. Bunun üzerine detaylı çalışma başlatan polis ekipleri, olay yerinde bir süre gözyaşı döken oğlu Osman Yelken'i gözaltına alarak ifadesini almak üzere emniyete götürdü.

Babasının öldüğünü 2 saat sonra ihbar etmiş
Yelken’in alınan ifadesinde akşam saatlerinde işe gitmek çıktığını, çalıştığı gece kulübüne gittiğini ve sabah saatlerinde evine geldiğinde babasını hareketsiz görerek hemen 112 Acil Çağrı Merkezini aradığı öğrenildi.. Cinayet şüphesi üzerinde yoğunlaşan polis ekipleri, yaptığı çalışmalarda ise bıçağın olay yerinde olmadığını belirledi.
Polis cinayet olduğu şüphesi üzerinde duruyor
Öte yandan cinayete kurban giden adamın ihbardan yaklaşık 5 saat önce bıçakladığını ve oğlunun bu süre içerisinde markete giderek sigara aldığı ve bir süre sokakta dolaştığı bilgisine ulaşıldı. Babasıyla kavga ettiği öğrenilen oğlunun kavga sebebinin uyuşturucu olduğu öğrenildi.

Öte yandan İbrahim Yelken'in cenazesi de olay yeri inceleme ekipleri ve Cumhuriyet savcısının detaylı incelemelerinin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Gerçekleşen cinayet ile ilgili inceleme başlatıldı.
 

İstanbul Cinayet