İstanbul'da Oto Sanayi Sitesi'nde patlama: Ölü ve yaralılar var

TAKİP ET

Son dakika… İstanbul Başakşehir'de bulunan İkitelli Esenler Oto Sanayi Sitesi'nde Bir işyerinde oksijen tüpünden kaynaklandığı öğrenilen Patlama meydana geldi. Patlamanın ardından olay yerine hızla ekipler sevk edilirken bir kişinin hayatını kaybettiği 3 kişinin yaralandığı açıklandı. İstanbul Valiliği de patlama ile ilgili açıklama yaptı.

Reklam
Reklam

Son dakika haberi... İstanbul Başakşehir İkitelli Esenler Oto Sanayi Sitesi'nde Bir iş yerinde dış cephe çalışması yapıldığı sırada oksijen tüpü sebebiyle Patlama meydana geldi. Patlamanın meydana geldiği işyerinde bulunanlardan 1 kişi hayatını kaybederken 3 kişi yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

İstanbul valiliğinden açıklama geldi

İstanbul Esenler'de meydana gelen patlama sonrasında İstanbul Valiliği de açıklamalarda bulundu. olay yerinde polis ve itfaiye çalışmalarının devam ettiğini belirten İstanbul Valiliği açıklamasında "Bugün saat 10.00 sıralarında Başakşehir İlçemiz İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Esenler Sanayi Sitesi 1. Blokta araç tamir-bakımı yapılan bir iş yerinde patlama meydana gelmiştir. Olay yerine ivedilikle itfaiye, güvenlik, sağlık ve AFAD ekiplerimiz sevk edilmiştir. Alınan ilk bilgilere göre, olayda maalesef 1 iş yeri çalışanı hayatını kaybetmiş, 3 işçi yaralanmıştır. Yaralılar 112 Acil Sağlık ekiplerimizce Çam ve Sakura Şehir Hastanesine sevk edilmiş olup, ekiplerimizin olay yerindeki çalışmaları devam etmektedir. Olayda hayatını kaybeden vatandaşımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Konuya ilişkin tahkikat başlatılmıştır.” denildi.