İstanbul'da sevgilisiyle tartışan adam otobüs durağında canına kıydı!

TAKİP ET

İstanbul'da E-5 Karayolu'nun Çağlayan mevkiisinde bulunan bir durakta 34 yaşındaki Dursun Karslıoğlu, silahıyla kendisini vurarak intihar etti.

Reklam
Reklam

İstanbul E-5 Karayolunda bugün öğlenden sonra saat 15.00 sıralarında korkunç bir olay yaşandı. Çağlayan mevkisi yolunda bulunan bir otobüs durağında meydana gelen olayda iddialara göre sevgilisiyle bir tartışma yaşayan adam, belindeki silahı çıkardı ve kendisini vurdu. Şahıs olay yerinde hayatını kaybederken olayı görenler durumu hemen polise bildirdi.



Olay yerine gelen polise ve sağlık ekipleri başlattıkları inceleme sonrasında intihar eden adamın adının Dursun Karslıoğlu, yaşının da 34 olduğunu belirlediler. Başlatılan inceleme kapsamında ise adamın durağa geldiği ve burada sevgilisiyle bir tartışma yaşadığı öğrenildi. Tartışma sonrası kadının gelen otobüse bindiği ve kadının otobüse binmesinden hemen sonra da adamın silahını başına dayayarak intihar ettiği belirtildi.



Olay yeri inceleme ekipleri ile Cumhuriyet savcısı tarafından yapılan incelemeler sonrasında ise Dursun Karslıoğlu'nun cansız bedeni sağlık ekiplerinin ambulansına alınarak otopsi yapılması için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
 

istanbul otobüs durağı intihar