İstanbul'da su kesintisi: 8 Mart günü 5 ilçeye 5 saat su verilmeyecek!

TAKİP ET

8 Mart Salı günü İstanbul'dun 5 ilçesine bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle 5 saat verilmeyecek. İşte, su kesintisinin yapılacağı ilçeler..

Reklam
Reklam

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) tarafından yapılan bir son dakika duyurusunda Kağıthane Terfi Merkezi'nde yapılacak olan bakım ve onarım çalışmalarında dolayı 8 Mart salı günü 5 ilçenin bazı mahallelerinde 5 saatlik su kesintisi yaşanacak. 

İSKİ'den yapılan yazılı açıklamada su kesintisi sabah saat 10'da başlayıp öğlenden sonra saat 15.00'da sona erecek.



SU KESİNTİSİ GERÇEKLEŞTİRİLECEK OLAN İLÇE VE MAHALLELER İSE ŞÖYLE:

Kağıthane ilçesi:  Emniyetevler, Gürsel, Hamidiye, Hürriyet, Yeşilce, Çağlayan, Mehmet Akif Ersoy, Gültepe,  Harmantepe, Merkez, Nurtepe, Talatpaşa, Telsizler,  Ortabayır Seyrantepe, Sultan Selim, Şirintepe, Yahya Kemal ve Çeliktepe mahalleleri..

Eyüpsultan ilçesi: Alibeyköy, Güzeltepe, Mithat Paşa, Mimar Sinan ve Göktürk mahalleri..

Beyoğlu ilçesi: Kaptanpaşa, Katip Mustafa Keçeci Piri, Bostan, Bülbül, Gümüşsuyu, Kulaksız, Piri Paşa, Hacı Ahmet Halıcıoğlu, Hüseyinağa, Kılıç Ali Paşa, Çukur, Örnektepe, Cihangir, Fetihtepe,  Kocatepe,  Sütlüce, ve Şehit Muhtar mahalleleri..



Beşiktaş ilçesi: Muradiye ve Vişnezade Mahalleleri.

Şişli ilçesi: Duatepe, Ergenekon, 19 Mayıs, Halaskargazi, Halide Edip, Bozkurt, Mecidiyeköy, Paşa, Cumhuriyet, Merkez, Hürriyet, Kuştepe, Meşrutiyet,  Feriköy, Fulya, Gülbahar,  İnönü ve İzzetpaşa mahalleleri..

istanbulda su kesintisi 5 ilçede su kesintisi su verilmeyecek ilçeler iski