İstanbul'da taksici tarafından kaçırılan turist darp edildi!

TAKİP ET

İstanbul'da aracına aldığı Fransız turistten fazla para tahsil eden taksi şoförü, turistin parasını geri istemesi üzerine turisti kaçırarak darp etti. Daha sonra genç kadını aracından atan taksici kısa sürede yakalandı.

Reklam
Reklam

Korkunç olay İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde yaşandı. Fransa'dan Türkiye'ye turist olarak gelen 24 yaşındaki Loubna-Djamel Bendeddouche çifti, Karaköy'den 34 THL 61 plakalı taksiye bindiler ve taksiciye Taksim'e gitmek istediklerini söylediler. İddialara göre taksimetre 21 lira yazarken taksi şoförü turistlerden aldığı 100 TL'nin üzerini 'para yok' diyerek vermedi.



Taksicinin paralarını üzerini vermeyi reddetmesi üzerine Fransız çift taksi şoförüyle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine taksi şoförü Djamel Bendeddouche'yi Taksim'de araçtan indirdi ve kadın turistin üzerine kapıları kilitleyerek aracı sürmeye başladı. Bir süre sonra aracı durduran taksici genç kadını darp ettikten sonra taksiden atarak olay yerinden hızla uzaklaştı.



Kadın turist yaşadığı dehşet anları cep telefonuyla kaydederken yapılan şikayet üzerine adının M.D. olduğu öğrenilen 32 yaşındaki taksici polis tarafından gözaltına alındı. 



Bir başka vatandaşın kaydettiği cep telefonu görüntülerinde ise genç kadını kadını darp eden taksicinin kadını zorlayarak araçtan çekerek indirdiği ve kadını yerlerde sürüklediği görülüyor.  Şüpheli konumunda olan taksi şoförünün emniyette tamamlanan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildiği öğrenildi.



 

istanbul fransız turist darp