İstanbul'da Valilik tarafından kar yağış uyarısı

TAKİP ET

İstanbul Valiliği tarafından yapılan uyarıda bugün karla karışık yağmur, gece saatlerinden çarşamba öğle saatlerine kadar il genelinde kar yağışı beklendiği bildirildi.

Reklam
Reklam

İstanbul Valiliği tarafından bugün yapılan açıklamada bugün günün ilk saatlerinden itibaren karla karışık yağmur olarak yağışın başlayacağı bildirildi. Anadolu Yakası başta olmak üzere akşam saatlerinde ise yüksek kesimlerde kar diğer yerlerde karla karışık yağmur şeklinde devam edeceği bildirildi.

KARLA KARIŞIK YAĞMUR BEKLENİYOR
Beklenen kar yağışı öncesinde gece saatlerinden itibaren çarşamba öğlene kadar kuzey ve doğu ilçeler başta olmak üzere il genelinde kar yağışlarının görüleceği tahmin ediliyor. Yapılan açıklamada İstanbul'da beklenen hava durumunun bugün parçalı çok bulutlu, aralıklı yağmur ve karla karışık yağmurlu, akşam saatlerinden sonra yer yer kar yağışlı geçeceğinin, günün en düşük ve en yüksek hava sıcaklığının 4-7 derece olacağının tahmin edildiği kaydedildi.
YARIN ÖĞLENE KADAR DEVAM EDECEK
İstanbul’un iki yakasının da karlı geçeceği bildirilirken yapılan uyarıda günün en düşük ve en yüksek hava sıcaklığının 0/4 derece hissedileceği belirtildi. Rüzgarın, bugün ve yarın kuzeyli yönlerden orta kuvvette, zaman zaman kuvvetlice eseceğinin tahmin edildiği bildirildi. Öte yandan hava sıcaklıklarının hissedilir derecede azalarak, mevsim normallerinin 3 ila 5 derece altında seyretmesinin beklendiği bildirildi. Valilik bu konuda vatandaşlarımıza uyarıda bulundu.
 

kar yağışı Valilik Uyarı